30 от най-добрите игри за iPhone и iPad през 2015 (част 2)

1
Добави коментар
wweb
wweb

Поредицата с най-страхотните iOS игри за 2015 година продължава с нова порция спиращи дъха заглавия. В случай че харесвате зомбита, супергерои, физически пъзели и тактически стратегии, сте попаднали на точното място. Подгответе се за дъждовния уикенд, като не пропуснете да се сдобиете със следващите игри..

Walking Dead: The Game

Ако все още не сте играли никое от заглавията на Telltale ви предлагаме да започнете с Walking Dead. Играта е базирана на апокалиптичния свят на Робърт Киркман, по чийто сюжет е създаден и едноименния сериал „Живите мъртви“. Влезте в ролята на Лий Еверет – избягал затворник, който се бори за оцеляване в заразени от зомбита райони. Всяко ваше решение променя хода на играта, така че вие решавате кои от героите ще живеят и кои ще бъдат изядени от бродещите мъртъвци.

Цена: Безплатно Минимални изисквания: iOS 4.3

Plague inc.

Най-после можем да изживеем злите си фантазии и да се превърнем в световна пандемия. Ролята ви на незначителна бактерия бързо ще прерасне в заболяване, което ще обхване цялата Земя. Задачата ви е да еволюирате, разпространявайки болестта от държава на държава. Трупайте точки за да може да направите симптомите все по-ужасни.

Цена: 0,99 € Минимални изисквания: iOS 4.3

Ghost Trick: Phantom Detective

Вие сте Sissel, жертва на убийство без спомени, която трябва да реши загадката на собствената си смърт посредством Lynne – идотичния ви смъртен съучастник в това вълнуващо пъзел приключение. С помощта на предмети ще взаимодействате с физическия свят в странни ситуации, в търсене на следи, докато пазите Lynne жив и здрав в тази интерактивна мистериозна игра.

Цена: Безплатно Минимални изисквания: iOS 4.3

Cut The Rope

Cut The Rope е една от най-лесните и забавни пъзел игри за мобилни устройства. Основната ви мисия: режете въжета с цел да нахраните симпатично зелено чудовище с бонбони. В началото ще ви се стори елементарна, но скоро ще се сблъскате с гравитацията и брилянтните физични механизми на играта.

Цена: 0,99 € | 2,99 € (Cut The Rope 2) Минимални изисквания: iOS 5

Plants vs Zombies

Готови ли сте за най-необичайната игра за отбраняване на кули от популярния жанр Tower Defence? Играчът е натоварен със задачата да защити дома си от хорди от зомбита със специални способности, като използва арсенал от страшни растения. С напредъка на игра ще се сблъскате с непринудената нужда да балансирате между ограничени ресурси, стратегия и бързо мислене.

Цена: 0,99 € | Безплатно (Plants vs Zombies 2) Минимални изисквания: iOS 6

Device 6

Технически Device 6 представлява текстово приключение. Играта е интерактивен пъзел с  богат сюжет, който ще ви накара да прочетете интересна английска проза и да си водите бележки, за да свържете необходимите парчета информация в решаването на пъзела. Тя не е за всеки, но е подходяща както за четящи хора, които мразят игри, така и за геймъри, които мразят да четат.

Цена: 3,99 € Минимални изисквания: iOS 5.1

Не пропускайте да хвърлите поглед на първа част на „30 от най-добрите игри за iPhone и iPad през 2015“.