Миската убиец шофирала пияна

1
Добави коментар
mignews
mignews

Кръвната проба за алкохол на Михаела Осева е положителна. Пробата на жената от петричкото село Митино, която се заби с мерцедеса си в пикап вчера в Кресна, доказва наличие на алкохол в кръвта й над допустимата норма.

Полицаите установиха това още на място, независимо, че тя не бе в състояние да даде проба на дрегера, съобщава struma.com. Михаела се завръщала към Благоевград от курортния град Сандански, където била на дискотека с компания. Решила след купона да не ляга да спи при познати, а директно потеглила с мерцедеса за Благоевград, където работи като продавач-консултант в магазин за часовници.

Като студентка в ЮЗУ е избрана за „Мис Социални дейности”. Миналата година се дипломирала. Тежката катастрофа, която завърши с двама убити и трима ранени, стана около 6.30 часа вчера в центъра на Кресна. С висока скорост двата автомобила се засякоха и пикап „Рено“, в който пътували кметският наместник на село Влахи Кирил Петров и трима от неговите работници в овцефермата му, се обърна на пътното платно.

Днес в Кресна е ден на траур заради загиналите Кирил Петров – Графа и Димитър Симов.