Нели Рангелова с много нови проекти, обмисля и концерт

1
Добави коментар
mancho
mancho

Нели Рангелова работи по няколко нови проекта. Тя е заложила както на утвърдени автори, така и на нови имена, без да бяга от собствения си стил.

„Имам много нови проекти. Няколко песни съм поръчала на различни автори, имам предвид и от по-утвърдените, но и от по- младото поколение. Няма да се деля много от моят собствен стил, защото през годините съм разбрала, че хората харесват един изпълнител с неговите хитове. Всичко, което ще е по-различно, ще е може би в аранжиментите“ – сподели тя пред камерата на Star Reporters и издаде още:

„Планирам един голям концерт в края на годината, но още се колебая, защото аз съм човек, който много обича да си обмисля нещата. Винаги съм харесвала да правя нещо ново, нещо по-различно за моята публика. Като казвам моята публика, имам предвид таргета, не влагам нещо друго. Надявам се да измисля нещата и да ви зарадвам с нещо приятно“.

Звездата на българската поп музика е категорична, че все още има сцена за изпълнителите от нейното поколение и заявява: „Да! Защо не?! Колкото и соц да ви звучи, остават си Зала 1 на НДК, Софийската филхармония, Зала „България“, Операта и Народният театър, остават много зали! Преди много години пеех в пианобарове и клубове, но това беше друг етап от моето развитие. В момента се смятам за достатъчно добре стояща като изпълнител, като данни – и женски, и певчески, като завършен артист. Мисля си, че просто на мен ми се отдава да правя концерти, хубави концерти. Ето например Васко /б.а. Васил Найденов/ пее по клубове, няма нищо лошо в това, но аз винаги съм искала да го видя как седи на Зала 1 да речем“.