Betfair Бонус и Безплатен залог

3
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

 Бонуси в Betfair, как да вземем безплатен залог.
Регистрация в Бетфеър + бонуси и безрисков залог.

Ще ви запознаем с предимставата на Betfair, прочетете следващите редове и ще установите, защо печелившите играчи предпочитат да залагат в спортната борса и букмейкъра Betfair.

Упътване към Betfair Sportsbook

Дом на спортните залози онлайн от 2000-та година, букмейкърът Betfair наскоро започна лицензиран бизнес и в България. Само до преди месеци за любителите на спортните залози Betfair беше познат само като Спортна Борса, но сега те вече стартираха и раздел СПОРТ (фиксирани коефициенти) с много иновативни продукти като Cash Out, Price Rush, In-Play залагания На Живо и Комбинации, които могат да бъдат приложени на редица пазари и спортни събития.

Леснота на употреба

Betfair СПОРТ (фуксирани коефиценти) е добре познат сред онлайн играчите със своята леснота на употреба. Различните улеснени функционалности на сайта позволяват на играчите да заложат безпроблемно на хиляди спортове и пазари и да бъдат информирани какво се случва в сферата на спорта по всяко едно време.

Веднъж попаднали на нашата начална страница, Вие ще се уверите, че всичко е направено с цел лесно откриване на най-добрите пазари за залози. В горната част на страницата, можете да намерите графа с опции, осигуряваща линкове към актуалните моментни промоции, както и към най-популярните пазари за залози като футбол, тенис, дартс, голф, баскетбол, конни надбягвания и други.

Системата на Betfair също позволява на играчите да намерят последните спортни състезания „НА ЖИВО“, само с едно натискане на бутона.

Вече намиращи се в секция „НА ЖИВО“ потребителите могат да подберат подробен списък от дневните спортни събития, случващи се в реално време.

Залог с единично натискане на бутон:

Друг важен компонент, на който трябва да се обърне внимание е раздела „Всички спортове“ (намиращ се в горния ляв ъгъл на началната страница). Този бутон съдържа секция с 27 вида спорт, всеки от който е отбелязан със символ за улеснение. При избиране на някоя от опциите, вие ще бъде пренасочени към прилежащия раздел за конкретния спорт.

Например, след като изберат раздел „Футболни залагания“, играчите ще имат достъп до специфична група от опции, включващи актуални залози (препоръчани от Betfair), залози „На Живо“ и предстоящи залози. Всяка от графите съдържа списък със залози, заедно с прилежащия към тях коефициент, в зависимост от резултата на спортното събитие (най-често: победа, равен или загуба).

За да направят залог, играчите трябва да изберат резултата от събието , който те мислят ще се случи. Това ще прибави тяхната селекция към фиша със залози. Техният залог няма да бъде потвърден докато те не решат да го направят чрез натискане на бутона за потвърждаване на залога.

Последната стъпка на процеса е потвърждаване на залога върху фиша. За да направите това, насочете се към горната част на страницата и натиснете бутона „Постави залози“. Това ще покаже вашия списък със селекции и коефициентите към тях. Тук вече можете да избирате дали да поставите единичен залог или залог на комбинации.

Единични или множествени залози

При залога на комбинации (двойни, тройни и акумулатори) всичките ви прогнози са свързани помежду си и всички трябва да са верни, за да може фишът ви да е печеливш.

Процесът е улеснен, благодарение на системата на Betfair като Вие единствено трябва да селектирате вашите прогнози и да изберете предпочитания тип множествен залог. Щом това е направено, потенциалните суми на възвръщаемост ще бъдат показани, и Вие ще бъдете попитани дали приемате залога.

В Betfair вие вече можете да направите също и Cash Out на своя залог на комжинации на различни пазари и спортов. Например, ако първите ви селекции спечелят и вие искате да изтеглитеакумулираната си печалба преди резултата от последния мач, вие вече можете да го направите с Cash Out.

Допълнителни оферти и продукти от Betfair

Betfair предлага много добри бонуси при регистрация за нови клиенти и редовни промоции за съществуващи. В допълнение за да направят играта още по интересна за играча, Betfair предлагат и много иновативни продукти като “Cash Out” и “Price Rush”.

 

Бонус „Добре дошли“ („Златно Здравей“)

Всички нови клиенти на Betfair могат да получат до €30 в безплатни залози, когато направят първоначален залог от €10.

Регистрирай се + всички налични бонуси на Betefair.

Въпреки че има определени правила и условия, офертата е отворена за всички нови потребители, които направят единичен залог от раздел СПОРТ на събитие по техен избор (залози на комбинации не се приемат).

В момента, в който залогът бъде приет, играчът ще получи три безплатни залога по €10 (общо €30), които могат да бъдат използвани за залагане на фиксиран коефициент от раздел СПОРТ.

Важна подробност: Вие можете да залагате със своя безплатният залог от €30 и да изтеглите печалбите си без стойността на безплатния залог.

Регистрация

Правила и условия:

Офертата трябва да бъде заявена в срок от 30 дни.
Валидна е само за нови клиенти, които направят единичен залог от €10 с коефициент 1/5 или повече.
Безплатните залози трябва да бъдат използвани в 30 дневен срок след получаване.
Безплатните залози могат да бъдат използвани само върху три различни единични залога с коефициент от 1/5 или по-висок.

CASH OUT

Функцията “Cash out” представлява „Изтегляне на печалби или намаляване на загубите докато мача се развира На Живо”.

Вие контролирате сумата, която може да бъде спечелена и определяте кога е най-правилният момент да приберете своите печалби. Ако резултат от спортно събитие върви така, както сте предвидили до даден момент, просто натискате жълтия бутон и приберете моментната акумулирана сума, като се застраховате от загуба на залога ви в по-напреднал етап от спортното събитие.

При първото използване на функцията “Cash out”, вие също можете да вземете 100% бонус в допъление към спечелената от вас сума (до максимум €25). Подробности за промоцията можете да намерите в раздел “Промоции” на Betfair СПОРТ.

Завишени коефициенти: Betfair’s Price Rush

Тази функция е измислена с цел предлагане на завишени коефициенти на спортни събития, в зависимост от моментната стойност на спортния пазар на Betfair и е достъпна за конкретни събития от следните спортове: футбол, конни надбягвания, тенис и баскетбол, като може да бъде активирана само при единични залози.

След като опцията завишени коефициенти (Price Rush) е избрана и потвърдена, тяхната стойност не може да бъде намалена, оставайки фиксирана.

Всички Price Rush коефициенти, ще бъдат изобразени на страницата на вашата лична сметка за ваше улеснение.

Важни условия:

Функцията Price Rush не е достъпна, при използване на безплатен залог.
Тя не може да бъде използвана като опция, в случай че залозите са комбинирани и може да бъде лимитирана според държавата

Участвай с безплатни залози от Бетфеър.

Най-доброто място за залози

Обобщено казано, платформата Betfair СПОРТ e създадена да улесни спортните залагания.

Освен че предлага на новите си клиенти €30 в безплатни залози и завишени коефициенти на определени спортни събития, Betfair също така предоставя и сезонни оферти, включващи безплатни залози и най-добрите възможни коефициенти на всичките си потребители, което само по себе си увеличава възможностите за печалба на по-големи суми.

Виж още полезни статии за Бетфеър:

Видео уроци – Как да играем в Betfair.

Betfair: Как да печелим пари

Коментари

коментара