Какъв професионален течен фиксатор да използваме за права, чуплива и къдрава коса?

2
Добави коментар
mashbg
mashbg

Изхождайки от дългогодишният ни опит с професионални продукти за коса, ние ще направим няколко предложения за професионален течен фиксатор за коса според вида на косата и желаният ефект.За клиентите , които имат изключително къдрава и непокорна , трудна за обработка коса, ние предлагаме професионалният течен крем за коса http://zakosata.com/alfaparf-yellow-style-curl.Той е перфектен за този тип коса, като не слепва естествените къдриците , просто ги подчертава и има съвсем лека стен на фиксация.

Вторият вид течен фиксатор за коса е най- продаваният продукт на професионалната фирма Selective Professional и това е http://zakosata.com/selctive-now-curl-styling. Характерното за този професионалният течен фикстаор  е това, е че той иам 4 степен на фиксация, което го прави доста по силно моделиращ от предходния.Той е подходящ за клиенти ,които нямат толкова силно къдрава коса или имат чуплива коса.

Третият вид професионален течен фиксатор е на фирмата Rolland Una.Той е най- силният течен фиксатор сред професионалната козметика за коса! Има най- силната 6 степен на фиксация, той е изключително подходящ за прави или леко чупливи коси.Клиентите , които имат права коса и иската да постигнат моментално ефекта на чупливата коса- това е перфектният продукт за тях http://zakosata.com/rolland-una-sculpting-glaze.Изключително лесен за работа само го нанасяте на леко влажна коса и начупвате с ръце или  с дифузер!