Каква е диетата на Кейт Хъдсън?

2
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Как Кейт Хъдсън свали 30 килограма

Да си звезда в Холивуд не е никак, ама никак лесно. Безспорно славата дава много, но и отнема много – правото на лична свобода, която би трябвало да е неприкосновена. Оказва се, че звездите не могат да си позволят “лукса” да качат повече килограми по време на бременност.

Иначе слабичката и крехка Кейт Хъдсън качи близо 30 килограма, докато беше бременна със сина си Райдър беше подложена на безмилостни критики от таблоидите. Но само 4 месеца след раждането вече беше в перфектна форма – по-слаба и по-стегната от преди забременяването.

„Таблоидите бяха безпощадни към мен, но аз се хранех добре и спортувах. Килограмите се стопиха от самосебе си. Сега нямам проблеми с тялото си. Нямам време да се притеснявам за това.“, обяснява Кейт Хъдсън.

Всъщност качените килограми на Кейт Хъдсън не се “стопяват от самосебе си”, както твърди тя. Личният фитнес треньор на актрисата Ашли Конрад изготвя за нея специален хранителен план и тренировъчна програма, които Кейт Хъдсън продължава да спазва и до днес. Кои са те ни припомнят от rozali:

Намаляване на общото количество калории, приемани за деня до не повече от 1500.

Консумиране на повече протеини от крехко пилешко и пуешко месо, риба и соеви протеини, като сирене тофу.

Намаляване приема на въглехидрати до 40% от дневното меню, при това предимно с нисък гликемичен индекс като свежи плодове и зеленчуци и варива.

Организмът се нуждае от ненаситени мастни киселини, за да функционира нормално. Добри естествени източници са рибата, зехтинът, ядките и семената.

Диета без фитнес няма смисъл. Кейт Хъдсън провежда интензивни кардио и силови тренировки 3-4 пъти седмично плюс йога и пилатес.

Едно типично меню за вечеря на Кейт Хъдсън включва 150 г варено пилешко месо, 1 чаша варена киноа и 200 г зеленчуци на грил.