Интернет магазин – detelina.bg:  Защо ми трябват детски гумени ботуши, дъждобран и гумиран гащеризон?

1
Добави коментар
DetelinaBG
DetelinaBG

Основните причините да купя за моето дете гумени ботушки са :

пазят крачетата на детето сухи :

Моето дете не го извеждам в дъжда. Да, така е. И аз не извеждам малкия в дъжда, но когато дъжда е преминал и навън вече грее слънце, ние сме в парка (а не стоим в къщи защото навън е мокро). Естествено навън има локви, които са основно забавление и малкия се опитва да скочи във всяка една от тях, е, чудесно няма проблем.

Безспорен факт. Под чешмата се измиват за норматив и са готови за следващо обуване. Няма никакви специални грижи които да изискват време и средства.

Трябва ли ми гумиран гащеризон?

Изключително полезна дрешка за моето дете. 

Когато дъждът е престанал, както и когато сутрин росата още не се е скрила, и навсякъде е влажно около мен постоянно се чува  „Не сядай на пейката – мокра е!“, „Не гази в тревата – още е мокра!“, „Не се качвай на пързалката – още е мокра!“, „Не сядай в пясъка-още е влажен!“ и т.н. 

А какво да правят децата? Аз съм спокойна, няма проблем моето дете да сяда на мократа пейка, във влажния пясък и да се пуска по мократа пързалка.Така, че да това гумирано гащеризионче ми върши чудесна работа.

Детски дъждобран ? … За какво ми е?

Детският дъждобран има много приложения в моето ежедневие. Особено когато дните са поредица от слънце и дъжд (особено внезапния, силен дъжд, като от ведро) дъждобрана заема малко място и лесно го взимам със себе си за да реагирам бързо когато завали. Дъждобранчето освен от дъжд предпазва и от вятър, така, че понякога си го носим и без да вали, но духа силен вятър.

И още нещо важно. Тези комплекти са много, много сладки!!!

                                                                   

Детелина.БГ ООД