Фаянсови плочки за изграждане на съвременна и луксозна баня

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

„Който разбира, на фаянс се спира“

При едно изцяло изграждане на мокро помещение се целят няколко неща: постигане на интересен външен вид срещу колкото е възможно по-малко разходване на семейния бюджет. Истината е, че всеки от нас мечтае така да обнови банята си, че да изглежда сякаш са наляти хиляди левове в самото ѝ проектиране.

За съжаление, значителна част от хората не могат да си позволяват инвестиция от подобен мащаб, но никой не казва, че това е наложително. В днешни дни можем да се възползваме от невероятното богатство от естествени и изкуствени материали, благодарение на които можем да пресъздадем една чудна атмосфера дори в банята си!

Както вече вметнахме закачливо още съвсем в началото, фаянсовите плочки попадат в списъка на едни от най-предпочитаните материали за изграждане на бани..

При избирането на подходящ материал, бил той за облицоване на стени или под, е необходимо най-напред да се вземат предвид няколко съществени момента, а именно:

особености на климат
ниво на натоварване
площ на помещение

Генерално погледнато, фаянсовите плочки биват предимно използвани за облицоване на стени, но това съвсем не означава, че не биха представлявали добра алтернатива и за една сезонна декорация на кухненския плот например.

Всъщност елементът, който приковава вниманието на клиентите е цветовата гама на плочките. В това отношение, фаянсовите плочки са истински отличници – при нас ще попаднете на креативни цветови решения и интересни модели, с които ще превърнете банята си в истински разкош!

В случай, че Вие самите се смятате за иноватори и хора, които винаги изпъкват с нестандартните си идеи и решения, тогава защо не се заемете лично със задачата по разкрасяване на потискащото и тъмно мокро помещение?

Според наблюдения това, върху което масово се залага е облицоване на стените на банята с близки и отлично съчетаеми цветове – естествено не съществува писано правило, че трябва да придадем прекалено пъстро и сравнително натрапващо излъчване на банята, но опитайте се да експериментирате. В този смисъл, реализирайте смело представите си една съвременна и разкошна баня, постигнато чрез правилен избор на цветове и модели!

Настрана от това, в немалко случаи клиентите търсят такива десени на плочки, които да наподобяват естествени материали като гранит, камък и прочее.

В случай, че и Вие сте се насочили към нещо такова като идея, не се притеснявайте, ние ще Ви изненадаме изключително приятно с изобилието си от оригинални и модерни решения, които със сигурност ще паснат на вкусовите Ви предпочитания!