СТАРИННИ МЕБЕЛИ

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Решенията при обзавеждането на вашият дом  създават облика му.  В различните епохи мебелите са променяли своя вид, качества, начин на изработка. Влиянието на архитектурните стилове Барок , Рококо, Ампир  Арт Деко и други неизменно са влияели върху стила. Мебелите освен комфорт и удобство са и украшение на помещението, в което са ситуирани.

 

  Много от тези старинни модели са истински образци на ренесансовото изкуство и внасят неподправения колорит на историята, ако решим да се обзаведем с тях.  Много производители и днес залагат на тях, защото клиентите ги харесват като модели. Изяществото им е  забележително и си струва човек не само да ги види, но и да разкраси дневната или офиса си с тях. 

Те са едно различно решение .  Една уникална холова  гарнитура би придала  различен уют на дома и настроението,  което създава и чара, който излъчва си струват. Ако сте решили да откриете вашата мека мебел – заповядайте при нас. Разнообразието е голямо и деликатното ваше решение е важно за нас. Просто е. Представяли сте си как изглежда стаята, в която си почивате и се събирате с приятели или вечеряте в приятна компания.

Сега е възможно да ви се случи. Естествено дърво съчетано с плюш, кожа  и орнаменти.  Едно истинско мебелно бижу може да се окаже ваше. Елате и разгледайте. Цветовите решения също са важни и трябва да бъдат съобразени с малките подробности в интериора.  Понякога едно огледало или старинна масичка също биха украсили вашата стая и заедно с изящната холова гарнитура биха създали уюта, за който си мечтаете. Домът е вашата красива крепост и в нея животът трябва да е наистина по хубав. Парите ви дават  право на избор с който можете да направите смело и дръзко решение в обзавеждането.

Една промяна винаги е необходима, човек се развива мислейки и мечтаейки различно, но също е много важно да бъде доволен от всичко което го заобикаля, за да е щастлив. Елате и влезте в историята със един интериорен реверанс към времето. Ние ще ви помогнем с радост.