АНТРЕТА

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Предверието на вашия дом е един оазис на настроения и очаквания. Коридорът на жилището ви е един истински камериер, който посреща гостите  и открива нови пространства. Цветовете на интериора  могат да бъдат различни – в зависимост от цялостните дизайнерски решения.Закачалката и гардеробът са задължителни.

Окачването на дрехите трябва да е добре ситуирано, да има удобство и пространство.Лавиците на гардероба трябва да са способни да скрият толкова много дрехи и обувки. Шкафчетата никога не са излишни. Колкото повече, толкова по-добре. Огледалото във вашето антре е един много важен аксесоар.

Да изглеждаш супер е въпрос на вкус и стил..  Добрият външен вид е задължителен. Мазилката или тапетите в който ще бъде изпълнен коридора са въпрос на лично усещане.Това което ви посреща, е онова което ви съпътства в, когато гостувате в едни дом.Пространството в коридора не винаги е достатъчно, но по-важното е да усетите уюта, настроението, темперамента на жилището.Осветителните тела винаги оказват влияние върху интериорните възприятия.Влизайки в един дом вие се зареждате от енергията му .

Семплите светлини, дискретността винаги са един плюс. Красивото антре е необходимост. Чистотата и подредеността му дават един красив домашен ракурс на целия  дом – бил той офис или жилище.Изпълнението на подовите детайли винаги се набива на очи. Теракотът и гранитогресът са едни от най-използваните решения. Не е без значение дълготрайността и лесната почистваемост.

Обзавеждането на едно антре винаги е предизвикателство. Нуждата от професионалист, който да ви помогне за верните решения, за дребните детайли е една чудесна възможност да направите предверието на вашия дом наистина забележително. Специалистите в нашите магазини Ви очакват, за да ви помогнат в избора на материали в обзавеждането.

Няма да съжалявате, ако ни се доверите. Понякога дребните детайли дават големите различия. И в това е залогът е залогът за решението на всеки  интериорен проблем. Очакваме Ви, каталозите ни са съобразени с най-модерните търсения във всяка насока и просто е необходимо да се запознаете с предложенията ни. Лесно ще изберете, защото ние Ви даваме дългогодишния си професионализъм , претворен в опит . Вашето щастие е наш приоритет.