Секции от строителен хипермаркет Вилаз

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Строителен хипермаркет Вилаз е магазин за мебели и строителни материали, намиращ се в ж.к. Люлин, град София, в който бихте могли да закупите огромен асортимент от продукти, като сред тях са холните секции за обзавеждане на дневни статии. За тях ще поговорим в този материал.

 

Холните секции биват най-различни по своя дизайн, външен вид, както и по големината си. Разбира се, че има и други параметри, по които различните модели се различават едни от други. Някои например имат повече място за библиотека, при други дизайнът е разработел с мисъл за вграждане на телевизор и прочие. Но все пак, на каквото и да се спрете, направете го с мисъл за личното си удобство и без да се стараете да следвате неотклонно тенденциите. Това, че нещо е модерно, не означава, че е хубаво. Докато пък някои от по-старите, класически дизайни на холни секции изглеждат страхотно!

Цветове, в които се предлагат холните секции

Най-популярните цветове са дъб, венге, слива, бяло, бял лак, орех, черен лак, бук, касанова, елша, моргана, червено дърво и прочие. Разбира се, ако желаете да купите своята холна секция в цвят, който не се предлага, например жабешко зелено или блатисто кафяво, бихте могли да направите подобна поръчка, описвайки с възможно най-висока точност ефекта, който желаете да постигнете с такъв тип дизайн.

Какви мебели съдържа стандартната холна секция?

Най-често срещаните мебели са секции, библиотеки, шкафове за телевизор, библиотеки, ТВ барчета, витрини, чекмеджета и прочие. Разбира се изброените дотук мебели са малка част от огромния мебелен асортимент. На практика няма никакво ограничение при съчетаването на разнообразните мебели. Дори да не намерите в каталозите секцията, за която сте мечтали, спокойно бихте могли да я поръчате или пък да комбинирате разни мебели с еднакъв дизайн, постигайки същия ефект. Все пак имайте предвид, че при добрите дизайни се постига ефект на завършеност. Ако такъв липсва при вашето обзавеждане, значи бъркате някъде – някое парченце от пъзела се е изгубило и трябва да го намерите, поставяйки го направилното място!

Мебели със сертификати за качество!

Мебелите, включително и някои от холните ни секции, притежават сертификат за качество ISO 9002, с който се гарантира, че изделията отговарят на определени параметри, свързани с устойчивостта, както и с други механични характеристики.

Имате въпроси? Не се колебайте да ги зададете на нашите компетентни служители. Те с радост ще ви помогне да изберете мебели, с които да оформите мечталия интериорен дизайн на дома си.