Конкурси всякакви: Спечелете четириядрен таблет Revo T882 3G и три чифта слушалки RevoBeats

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 7 април 2015

Гласувай до 07 април 2015 г. за “Лафът на Емо” – избрани моменти от прогнозата за времето през зимата, и имаш възможност да спечелиш страхотни награди.

За целта е необходимо да имаш регистрация в сайтовете на bTV, да влезеш със своя е-мейл, и да натиснеш бутона ГЛАСУВАЙ.

Имената на печелившите ще станат ясни на 15 април 2015 г. във Facebook страницата на dalivali.bg и по e-mail.
Шестима от гласувалите за „Лафът на Емо“ с лафове от зимата ще спечелят страхотни продукти от Revo. Печелившите ще бъдат обявени на 15 април 2015 г. Печелившите ще бъдат избрани на лотариен принцип.

А ето и наградите:

Четириядрен таблет Revo T882 3G – изпълнява всяка роля, която му зададете, независимо дали това ще бъде геймърска машина, четец за електронни книги или музикален плейър. Стилният таблет предлага толкова много възможности за пълноценно прекарване на свободното време, че ще забравите какво е това скука – 1 брой.

Слушалки RevoBeats J65 – гарантират дълбок и чист звук дори в най-високите честоти. Мощните 40-милиметрови шпули пресъздават басовия звук, който бихме очаквали да чуем само в някой музикален клуб. Достатъчно е да ги сложим на ушите си, за да забравим за всичко останало освен за истинската качествена музика – 1 брой.

Слушалки RevoBeats J71 – перфектните слушалки за пътуване или дори шофиране и ни гарантират висококачествен звук. Яркият им син цвят, вдъхновен от денима, внася усещане за свежест и динамика в ежедневието ни и ни кара да се движим и забавляваме – 2 броя (цвят по избор)

Слушалки RevoBeats J103 – ще ви потопят в океан от музика още в мига на свързването им. Слушалките са перфектният избор за активните потребители и обещават, че любимата ни музика ще ни съпътства навсякъде – от улиците на града до планинските върхове – 2 броя (цвят по избор).