Машинка за подстригване

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Машинката за подстригване има безспорни предимства и предоставя удобство, което не може да се замени лесно. А също и спестява доста средства от фризьорски и козметични услуги. Големият набор приставки, с който идват съвремените машинки гарантира многопрофилната им употреба – от класическото бръснене на главата и брадата, оформяне на бакенбарди до подръжка на всички окосмени части на тялото. Разбира се предимствата и употребата са главно в сферата на мъжката козметика. Какво трябва да привлече вниманието при избор на модел?

 

Стоманените, самонаточващи се ножчета са задължителни, разбира се конкретният модел идеален за Вас, зависи най-вече от честота на употреба, ако търсите подходящото за личните Ви нужди, то няма смисъл от избор на професионален уред, пригоден да се използва десетки пъти на ден. От друга страна най-евтините варианти често „скубят“ при подстригване, което прави ползването им практически невъзможно и покупката им се превръща в пари хвърлени на вятъра.

Преценете и дали дължината на кабела ще Ви позволява употребата на машинката според Вашите нужди. Предлагат се и комбинирани варианти – с кабел и зареждаща се батерия, така в моменти в които кабелът ограничава движението, просто се изважда и батерията поема захранването на уреда без да спира работа. Обърнете внимание и начина на почистване, в много случаи това е слабото място на уреда, честото отваряне на сектора с ножовете може да износи механизма за отваряне или да счупи капачето ако не са изработени от достатъчно здрав материал.

Не забравяйте и периодичното смазване на ножчетата, така гарантирате не само по-приятна употреба, но и удължавате живота на мотора и пазите режещите части от преждевремено затъпяване и износване. Ако направите правилен избор ще имате добре работещ уред години наред и ще спестите много време и средства.

С оглед на дългата експлоатация не се препоръчва покупка на най-ниско бюджетните модели, обикновено това води до повторна покупка на същия продукт от по-висок клас.

Заповядайте при нас в магазин Вилаз, за да откриете най-доброто за Вас!