Интериорен дизайн за моя дом!

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Интериорният дизайн добива популярност в нашата страна едва в началото на 21 век. Днес това е хоби или професия на много хора в областта на обзавеждането и декорацията. Причината, поради която интериорният дизайн като предлагана услуга добива популярност и търсене в страната ни, са модерните течения, идващи от останалата част на Европа.

 

         За да преценим от какъв интериорен дизайн се нуждае вашият дом, трябва да вземем предвид размерите на жилището ви и да съгласуваме с вас различни стилове обзавеждане, цветове и мебели , докато стигнем до крайния вариант. За да бъдем честни, интериорният дизайн не е евтина услуга, но пък инвестицията си заслужава, защото ще впечатлявате всеки един гост, влязъл в дома ви.

Не разбирате от интериорен дизайн, но искате да направите дома си красив ?

         Не е необходимо да разбирате от модерна мебелировка, цветови комбинации и други. В нашите магазини работим за вас и ще се постараем да ви предоставим достатъчно добър избор за мебелировка във вашият дом. Интериорният дизайн се състои от няколко основни части:

·         Мебели
·         Цветове
·         Естествен и изкуствен източник на светлина
·         Декорация

На практика това са четирите основни компонента, на които трябва да се обърне внимание. Интериорният дизайн традиционно се прави на цялото жилище, но при невъзможност не е проблем и по етапното модернизиране на дома ви.

За да бъдат всички тези четири критерии обединени в един сполучлив и уникален дизайн, се изисква много труд от страна на интериорни специалисти.

Ако разполагате с повече средства, окаченият таван ще ви се стори добра интериорна идея.

Растенията в помещението са също част от интериорния дизайн, тъй като те “отварят” помещението и пречистват въздуха. Освен разположението на прозорците е много важна изкуствената светлина в помещенията. Интериорните дизайнери се стараят не само да осветят помещението, но и да насочат светлината в определена посока.