Преди срещата на „Берое“ с „Локомотив“ София в Стара Загора

1
Добави коментар
starazagora
starazagora

Мъжкият състав на „Берое“ посреща тима на „Локомотив“ (София) утре, 5-и април, в двубой от XXIV кръг на „А“ професионална футболна група. Срещата е с начален час 20 и ще бъде ръководена от Ивайло Стоянов от Петрич. Касите и входовете на стадион „Берое“ ще отворят два часа преди началото на срещата, а повече за организацията относно билетите можете да намерите тук.

Владимир Зафиров и Веселин Пенев получиха червени картони в двубой от миналия кръг срещу ЦСКА и няма да попаднат в сметките на Петър Хубчев. Освен тях извън групата за двубоя ще са и възстановяващите се от контузии Крис Гади и Димо Бакалов. В изминалия XXIII кръг на първенството „Берое“ не се победи с ЦСКА в София, завършвайки наравно 0:0, а столичният „Локомотив“ също направи нулево реми срещу „Литекс“ (Ловеч).

След нулевото равенство и между съставите на „Лудогорец“ и „Ботев“ (Пловдив) статуквото в класирането се запази и „Берое“ продължава да заема пета позиция с актив от 39 точки, а „червено-черните“ за трети с точка повече.

Ивайло Стоянов от Петрич получи наряд за главен арбитър на утрешния двубой. Негови първи асистенти ще са Николай Георгиев от София и Мирослав Максимов от Сандански. Допълнителни асистент-арбитри ще бъдат Николай Йорданов от София и Валентин Станчев от Сливен, а четвърти рефер е Емил Вангелов от Петрич. Дежурен делегат на БФС е Румен Михайлов от столицата, а работата на съдиите ще наблюдава Йордан Сталев от Пловдив.

Отборите на „Берое“ и „Локомотив“ (София) ще излязат утре един срещу друг за 97-и път в историята на родния ни елит, като досега „старозагорци“ са побеждавали 26 пъти, а 43 са пораженията на сметката на „зелените“. Двубоите, завършили без победител, са 27, като последният такъв се състоя преди по-малко от месец, на 15-и март в Стара Загора, когато с нулево равенство завърши двубоят между двата отбора. Головата разлика е 114:157, в полза на „железничарите“.