Конкурси всякакви: Спечелете 5 екскурзии до Германия, 21 видео камери Go Pro и 105 аудио говорителя Philips от Fanta Play

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 18 май 2015

Промоцията е разделена на два етапа. Първият етап на промоцията се съсредоточава на седмични периоди/ интервали, с изключение на първото теглене на жребий, за който интервалът е две седмици. Първият интервал започва да тече от понеделник, 23ти март до неделя 5ти април, 23:59 ч.; двуседмичен период. След това, интервалите са на седмична база, 6ти март, 00:00 ч. до 12ти април, 23:59 ч., последван от 13ти април, 00:00 ч. до 19ти април, 23:59 ч., и така нататък до неделя, 17ти май, 23:59 ч., в който последният ден е ден за теглене на жребий – понделник, 18ти май. Общата продължителност е 7 седмици.

Всички награди, спечелени съгласно Общите условия през съответния интервал, трябва да бъдат поискани от победителите до понеделника, след следващия седмичен период/интервал. Например: ако седмичният интервал приключва на 5ти април, тогава крайният срок за поискване на наградата е 13ти април.

Втория етап на промоцията се съсредоточава на теглене на жребий след крайния срок за регистриране на кодове, и разчита всички регистрирани кодове на Участника в рамките на промоцията, освен ако те вече не са били изтеглени като печеливши за друга награда.

Продуктите, участващи в Промоцията, са: Fanta Портокал 500 мл., Fanta Лимон 500 мл., и Fanta Бяла праскова-тропик 500 мл., идентифицирани с промоционален етикет и промоционална капачка.
Стекове, оповестяващи Промоцията, ще изобразяват промоционален етикет с посланието: „Спечели!” и кратка информация за Общите условия.

За участие в Промоцията, е необходима покупка на 500 мл. опаковка на Fanta портокал, Fanta лимон, или Fanta бяла праскова-тропик. Под всяка промоционална капачка има уникален код. Този код ще се използва от Участника. За да използва кода, Участникът трябва да регистрира кода си чрез уебсайта на Промоцията: www.fantaplay.bg. Регистрацията се изисква, за да се удостовери самоличността на Участника.

Регистрация на уникален код може да бъде направена едновременно с регистрацията. Регистрацията не изисква e-mail потвърждение. Задължително е Участникът да регистрира своя персонален номер на мобилен телефон и да бъде последователен в ползването му. При регистрация от Участниците ще бъде поискано да отметнат следните две полета: че са прочели и са съгласни с общите условия; че са на възраст над 12 години.

За да бъде допустим за участие в седмичното теглене на жребий за спечелване на определена награда, Участникът трябва да регистрира изисквания минимум от кодове за всяка седмична награда. Кодовете представляват участника, който от своя страна се удостоверява чрез своя номер на мобилен телефон. Всяка седмица участникът трябва да регистрира посочения по-долу брой кодове:

    Минимум 2 кода, за да бъде допустим за участие в тегленето на жребий за спечелване на портативен аудио говорител Philips BT1300A – първи награден фонд.
 
 Минимум 5 кода, за да бъде допустим за участие в тегленето на жребий за спечелване на видео камера Go Pro HERO4 Silver Edition – втори награден фонд.

Колкото повече кодове се регистрират, толкова по-голяма е вероятността за спечелване. Например, лице, което е регистрирало 4 кода, има по-голяма вероятност да спечели портативен аудио говорител Philips BT1300A от лице, което е регистрирало 2 кода. Същият принцип е приложим за втория награден фонд. Всеки регистриран код трябва да бъде уникален и може да бъде използван само веднъж.

От участниците се изисква да запазят промоционалните капачки с регистрираните кодове като доказателство за покупката.

Налични са общо 126 седмични награди. Наградите са както следва:

    Портативен аудио говорител Philips BT1300A. Цената на един брой е 69 лв.
    Видео камера Go Pro HERO4 Silver Edition, Цената на един брой е 416.7 лв.

Налични са общо 5 големи награди:

    Екскурзия до Европа Парк, Германия за двама, на стойност 1571 лв.

Седмичните награди са налични всяка седмица в продължение на 7 седмици. Наградите ще бъдат доставени най-късно един месец след като последният победител е поискал своята награда.

Ще има 105 портативни аудио говорители Philips BT1300A и 21 видео камери Go Pro HERO4 Silver Edition 4 Silver, и 5 екскурзии до Европа Парк, Германия за двама. Общо 131 награди за цялата продължителност на Промоцията. 126, от които са седмични.

С победителя ще се свърже представител на потребителския хотлайн център на Организатора и той ще бъде помолен да се идентифицира. Победителят ще бъде помолен да предостави своя адрес така, че да може да му бъде изпратена наградата.