Видове дамаски за нашите мебели

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Мебелите, които се предлагат в търговските мрежи са изключително разнообразие – облицовани са с най-различни дамаски, изработени както от изкуствена, така и от естествена кожа. Дамаските могат да бъдат представени в многообразни пъстри и модерни десени.

Дамаските, които са изработени от еко кожа биват много актуални и стилни, предлагащи се в един или повече цвята. Освен тях, при нас ще откриете страхотно разнообразие от интересни и модерни предложения откъм всякаква мека мебел, очароваща с дизайна и качеството на материята, от която е изработена. 

Избор на дамаска за мебели – на какво да заложите ?

Мебелите, които избираме за обзавеждане на трапезарията, спалнята, всекидневната или детската стая освен че трябва да бъдат износоустойчиви и практични е необходимо да са облицовани с галещи окото дамаски, които несъмнено ще подобрят в огромни степени интериора на помещението.

Богатият избор, с който разполагаме, безспорно ще задоволи претенциите дори на най-взискателните сред вас. Конкретно, мебелите, произведени от еко кожа биват изключително актуални и търсени от нашите клиенти през последните години като причината за това се крие не само в това, че те осигуряват нужния комфорт и удобство, но и заради факта, че са подходящи за освежаване на интериора във всяка една стая.

Това, което е от съществено значение при избора на дамаски за мебелите е цветовата комбинация. В този смисъл, всичко трябва да бъде така съчетано, че да кореспондира страхотно с останалите аксесоари в помещението ви. Дамаските от микрофибърен-синтетичен велур попадат сред сигурните фаворити на редица от нашите клиенти. Настрана от това, те се характеризират с висока степен на износоустойчивост, мекота и антистатичност.

В зависимост от индивидуалните си предпочитания можете да се спрете на различни дамаски, съчетани цветово по един прекрасен начин. От друга страна, не по-малко популярни сред клиентите ни са и жакардовите дамаски, които са невероятно практични, стилни и модерни. Освен това, този вид дамаски се изтъкават от висококачествен памук и други синтетични влакна.

Като цяло, именно тази материя се използва за направата на декоративни възглавнички, покривки за маси, тапицерия на столове, дивани и така нататък. През последните години пъстрите дамаски с паунови пера, тропическите принтове, змийската кожа и прочее се превърнаха в изключителен хит. В днешни дни, не малък брой хора залагат именно на този вид дамаски, тъй като действително те биват много ексцентрични и стилни.