Трапезен ъгъл „Крит“ – разтегателен

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

В нашия магазин може да закупите различни видове дивани, облицовани с красиви и изключително стилни дамаски, изработени със специален механизъм на разтягане. Сред най-предпочитаните модели е трапезният ъгъл „Крит“, който представлява идеалното допълнение за всеки дом. Самият модел се предлага в очарователна дамаска, с помощта на която ще можете да подобрите интериора на жилището си.

При необходимост от допълнително място за сън, единственото нещо, което трябва да направите е да издърпате матрака. Освен това, самият модел разполага с допълнителни отделения, които осигуряват напълно достатъчно място за съхраняване на почти всякакви неща започвайки от лични вещи, аксесоари, дрехи и стигайки до одеяла, завивки, декоративни възглавнички и така нататък.

Раклата, която е пригодена към този вид трапезен ъгъл бива изключително удобна за ползване като за целта е нужно да повдигнете ъгловия модул. Моделът може да бъде с универсален ъгъл или с опция за обръщане в зависимост от пространството на помещението и индивидуалните потребности.

Трапезният ъгъл „Крит“ представлява една отлична комбинация от удобство, функционалност и комфорт. Предизвикателният му дизайн също не остава на заден план за не малък брой клиенти.

Трапезарията представлява именно мястото, където прекарваме значителна част от времето си, ето защо е нужно да си осигурим една приятна и уютна обстановка, подканваща към почивка след изморителния ден в офиса.

С цел реализирането на хармонична обстановка в кухнята е необходимо да спрем вниманието си на такъв модел трапезен ъгъл, който разполага със специален механизъм, позволяващ лесна употреба. При нас можете да намерите богат избор от трапезни ъгли, подходящи за обзавеждане на всяко едно кухненско помещение.

При закупуването на трапезен ъгъл от висок клас и стил, ние се снабдяваме с уют, стил и не на последно място разбира се с практичност. В зависимост от предпочитанията си, можете да се спрете на различни дамаски, представени в нежни, семпли или по-наситени цветове. Естествено, винаги можете да заложите и на по-ексцентричното като например облицоване от два вида дамаски. 

В нашите магазини ще се очаровате от цялото това разнообразие от всякакви мебели за обзавеждане на бани, спални, всекидневни, кухни, детски стаи, антрета и така нататък.