Разтегателен трапезен ъгъл „Тони“

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

В нашия магазин ще се озовете сред изключително разнообразие от модерни, стилни и същевременно осигуряващи неподозиран и незаменим уют мебели, от които би било немислимо да се откажете. Независимо от това, което търсите към настоящия момент, бъдете уверени, че дори най-взискателните сред вас ще бъдат напълно задоволени откъм избор и качество на материите, от които се изработват мебелите.

Избор на трапезни ъгли 

Това, което обикновено съветваме всеки от клиентите ни, желаещи да обновят по един забележителен начин интериора на дома си, е да обръщат внимание и на качеството на самата дамаска, от която е изработена дадената мека мебел. 

Трапезният ъгъл „Тони“, който можете да закупите единствено от нашите мебелни магазини, притежава всичко онова, от което бихте имали нужда, а именно комфорт, изключителен уют и здравина. Самият диван бива невероятно удобен за спане като се отличава с високите си степени на износоустойчивост. 

Някои от моделите, които ще намерите при нас, разполагат със сваляеми облегалки и калъфи, което създава допълнително удобство при ползване. Трапезните ъгли се изработват от ламинирано ПДЧ висококачествен материал, който се характеризира с изключителна здравина и устойчивост.

Трпезният ъгъл „Тони“ можете да го намерите в различна цветова гама, задоволяваща нуждите на всеки, дори на най-капризните сред вас. Към този модел диван, подходящ за обзавеждане на всяка една трапезария, е монтирано отделение за съхранение на лични вещи, дрехи, одеяла и така нататък.

Моделът е облицован с висококачествени материи, които приковават вниманието с пъстрите си и по-изчистени дори дамаски. Избирането на трапезен ъгъл представлява един изключително важен момент, пренебрегването на който може да ви лиши от така търсеното удобство, стил и уют в самото помещение.

Поредното важно условие за постигането на една приятна и изпълнена с настроение обстановка е да се съобразите с останалите мебели и аксесоари в стаята.

 

Поддръжка

Сред едно от най-големите предимства на конкретно този модел трапезен диван е, че не предявява особени претенции към вас по отношение на поддръжката му. В този смисъл, за целта е необходимо да използвате леко навлажнена мека кърпа, потопена с натурален сапун, с помощта на която ще можете да се отървете от всякакви налични петна, включително и по-наситени и упорити зацапвания, прах и всякаква друга мръсотия по самата дамаска на дивана.