Chanel пролет-лято 2015 – Моден блог, онлайн магазин за дамска мода Arogans.com

1
Добави коментар
ele0nora
ele0nora

За Armani жената е силна и чувствителна, докато за Chanel е по-деликатна. Но сред моделите на висшата мода големите имена предпочитат дрехи, които подчертават талията. Колекцията Armani Privé за пролет-лято 2015 е изпълнена с панталони, високи токчета и колани, които подчертават талията. Карл Лагерфелд избра за Chanel приказни флорални рокли приказка, които често откриват пъпа често, заложи на полите и на нарязаните якета и блузи.

Елегантност, изисканост, изтънченост… тези са синонимите на новата колекция на Chanel. За никого не е тайна, че Карл Лагерфелд обича да преосмисля класиката в модата и въз основа на нея ражда новите си творения – смело и успешно съчетавайки несъчетаемото. Сега световноизвестната марка представя нов поглед върху традиционния и класически туид костюм, давайки много интересно тълкуване на цялостната си колекция. Отразява стремежа на съвременната жена да бъде наравно с мъжете. Очевидно стилът на Лагерфелд е заимстван от мъжкия гардероб от началото на XX век, но дизайнерът го е преработил в духа на романтизма. Защото той добре знае, че нищо не може да придаде повече красота на дамата, от женствеността.

Пролет-лято 2015 ще предложи на любителките на модата разнообразни тоалети с „модерни щрихи“ – прозрачни вложки, асиметрични линии, голи рамене, загадъчни материали… Те няма да липсват при новите модели на Chanel, Mugler, Topshop Unique, Zac Posen, Sophie Theallet и много други. Този път Chanel предлага удобни и меки костюми, поли и рокли. И както винаги детайлите са основното. Много женствени и елегантни са туид костюмите, съставени от широки панталони и дълго широко палто с къси ръкави. Моделите привличат не само заради леките материи, но също и с пъстрата украса и ярките си цветове. С тях иделано се съчетават цветни вратовръзки, шалове и стилни обувки. На пръв поглед може да изглежда, че крайният резултат естетически си противоречи, но в крайна сметка се оказва успешен. Същото може да се каже и за раираните рокли с А-силует.

В основата на пролетно-лятната колекция на Лагерфелд са съчетанията на черно и бяло. Леки и невероятно стилни блузи в млечно бяло придават на съвременната дама изключителна женственост. Сами можете да предположите, че изящните къдри и грациозните пера ще бъдат истински тренд през предстоящия сезон – особено с елегантни раирани къси черни панталони и с метален колан, както демонстрира Chanel. Коктейлните рокли на марката могат да бъдат наречени по-свободен вариант на вечерните рокли, но винаги съответстват на модните тенденции за сезона.