Сексуалният живот на Майк Тайсън във факти

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Майк Тайсън е машина за убиване на ринга, а за някои жени и извън него. С внушителната си осанка, безкомпромисното си поведение, животинския поглед и зверското си излъчване американският боксьор всява ужас и респект у всекиго. Оказва се, че тази груба сила и мощ пръска литри сексапил и жените, попаднали в близост до Тайсън, усещат непреодолима възбуда, която трябва да изразходят моментално иначе ще се пръснат.

На горните разсъждения ни наведоха няколко сексуални факта от живота на Майк Тайсън, които прочетохме преди малко. Чувстваме, че трябва да ви ги споделим. В противен случай ще се пръснем. От завист.

1. Тайсън редовно прави секс с жените, които го посещават в затвора

От април 1992 г. до март 1995 г. Тайсън лежи в Индианаполис, след като е обвинен в изнасилване, случило се през 1991 г. Въпреки обвинението обаче, никой не спира на посещения на боксьора да идват множество жени. В автобиографичната си книга „Безспорната истина“ той сам разказва за многото си сексуални похождения. „Правех толкова много секс, че нямах сили да отида да тренирам. Исках по цял ден да си стоя в килията.“

2. Твърди, че е правил секс с терапевтката си, след като плаща 10 000 долара за ремонт на покрива на дома ѝ

Освен с фенки и случайни посетителки, Майк Тайсън твърди, че е спал и с терапевтката си. След като плаща за ремонта на покрива ѝ, двамата започват сексуална афера, която продължава през целия период, в който той е в затвора.

Guliver/Getty Images

3. Преди да влезе в затвора през 1992 г. Тайсън твърди, че е спал с по 15 жени на ден

Ко? НЕ! Това ни звучи напълно невъзможно. Че то физически си е трудно да го постигнеш, макар че никъде не пише, че Тайсън е свършвал по 15 пъти на ден. Служител, работещ в дома на боксьора обаче твърди, че е убеден в бройката, тъй като сам е посрещал и изпращал мацките.

4. Тайсън си е записвал имената и сексуалните предпочитания на жените, с които спи

Става дума за началото на 90-те години. Смята се, че списъкът е бил съставен от внушителната бройка от 1300 жени. Ами много ясно, че ще си записва човекът – как се помнят толкова имена? Никак.

Getty Images/Guliver

5. Дори по време на развода им, Тайсън и Робин Гивънс продължават да правят секс

Сексуалните им приключения приключват, когато боксьорът хваща Гивънс в леглото с Брад Пит.

6. Веднъж Наоми Кембъл и Тайсън правят секс в тоалетната на клуб в Ню Йорк, докато мениджърът на Майк пази пред вратата

Взаимоотношенията между модела и боксьора не са тайна, но началото на връзката им започва именно в тоалетна в заведение.

7. Преди мачове пред хотелската му стая стоят бодигардове, за да спират жените да влизат и да правят секс с него

Тази информация идва от бившия мениджър на Тайсън – Рори Холоуей. Тъй като Холоуей смята, че боксьорът е пристрастен към секса (то и ние вече го мислим), преди важни мачове нарежда да го пазят, за да не си хаби енергията.

Guliver/Getty Images

8. Тайсън споделя, че няколко пъти е правил секс, носейки шампионски колан

След като става най-младия шампион по бокс в тежка категория, когато е само на 20 години, Майк решава, че може да прави каквото си поиска. „Бях титан, бях прероденият Александър Велики. Затова понякога се събличах, слагах си шампионския колан и чуках.“, споделя в „Безспорната истина“ боксьорът.

9. Веднъж докато прави оргия с много жени и още повече кокаин, на посещение идва отговорникът по пробацията му

10. В един период от живота си Тайсън прави единствено и само оргии

Като нищо обикновеният секс му доскучава и боксьорът се пуска в много и масови оргии. Завиждаме малко.