Галин проговори за отношенията си с Атанас Месечков!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Фолк певецът Галин даде яснота за връзките с мъже, които напоследък му приписват разни медии. Изпълнителят отрече да има влечения към противоположния пол, а спряганите за негови интимни партньори- танцорът Атанас Месечков и синът на шеф на мебелна фирма са мъже, които Галин дори не познава, разкрива изпълнителят в интервю за спиасние LOVE style. Галин признава, че  не желае да дълбае много в подобни

Advertisement:

теми, тъй като не иска да оставя грешното впечатление пред хората, че се оправдава, затова и кратко и ясно коментира какви точно са отношенията му с Месечков. Оказва се, че таньорът е посещавал негово участие преди време и всъщност това е единствената им среща до момента. По отношение на синът на шефа на мебелна фирма, Галин разкрива, че му е бил спонсор, но не е имал никакви по-специални отношения с него.

Дори не го е виждал и не няма представа как изглежда. Фолк певецът коментира и какви са отношенията с колегата му Фики. Галин разкрива, че с хитовия изпълнител поддържа чисто колегиални отношения, но не може да каже, че между тях съществува някакв приятелство. В моментите, които се засичат се държат съвсем нормално и уважително един към друг, както според него е редно да се държат хора, които работят е ведна сфера.