Как да познаем, че любимият мъж е женен

1
Добави коментар
wenip
wenip

Липсата на халка на безименния пръст на мъжа не винаги означава, че той е свободен. Мнозина просто не обичат да го носят, други се съобразяват с определени условия на работа, трети – за да не пропуснат някое ново запознанство. Да видим какви са другите признаци, че мъжът е женен.

Как да познаем женения от ергена? Мъжът, който се чувства удовлетворен от брачния си съюз, по принцип не се заглежда по жените, не ги мери с оценяващ поглед. Той не проявява специфичния интерес при флирт и не се опитва сам да завърже познанство. Тук не става дума за елементарните правила на етикета, според които всеки уважаващ себе си мъж проявява грижа и внимание към дамите в компанията. Това само говори за възпитанието на човека. Накратко – верният женен мъж е като актьор на екрана – вие го виждате, но той вас – не. Какви за признаците, че вашият любим мъж е женен за друга?

Не прекарва с вас почивните дни и празниците Повечето женени мъже прекарват празниците и почивните си дни със семейството си. При тях тези дни обикновено са планирани отрано, затова рядко ще се появи възможност да бъдат точно на празник заедно с любовницата си. За свободния мъж това е идеалното време да бъде с приятелката си. Може би този признак е един от най-явните, по които можем да разберем дали мъжът е свързан в брак. Дори и мъжът да успее да се измъкне и да прекара с вас някой празник, това става някак тихо, без посещения на публични места. Така че ако мъжът не прекарва с вас празниците и винаги има обяснения за това – струва си да се замислите дали сте наясно със семейното му положение.

Избягва всяка форма на публичност Той избягва да се среща с вас на публични места (популярни заведения, молове, кино), отказва да се фотографира заедно с вас, а и въобще не обича да вижда фотоапарат в ръцете ви. Причината е проста – той се притеснява да не срещне познати и не иска в някой момент в социалните мрежи да се появи ваша обща снимка. Струва си по-внимателно да се замислите що за човек е мъжът до вас, ако сте се запознали с него в интернет, където той е сложил чужди вместо своите снимки (или не е сложил никакви) и е посочил невярна информация за себе си.

Често е можете да го намерите по по телефона Вечер жененият мъж рядко отговаря на обаждания или разговаря прекалено тихо и с намеци, сякаш не говори с вас. Често въобще изключва телефона си. Подозренията ви ще са доста основателни, ако той си говори с вас само по служебния телефон. Рядко отговаря на смс-ите, стреми се да приключи по-бързо разговора. Не ви казва какъв е домашният му телефон.

Потаен е Женените мъже често не споделят с любовниците си елементарна информация – своята фамилия, адреса, точното място на работа и др. Ако питате прекалено настойчиво, се измъкват с шега или сменят темата. За такъв мъж е опасна всяка конкретика – току виж го откриете в интернет, отидете на работата му или цъфнете на вратата на апартамента му.

Той лъже Жененият мъж непрекъснато послъгва, измисля обяснения, които след време забравя и става ясно, че не ви е казвал истината. Ако забележите подобни моменти, по-скоро сте заели в живота му мястото на любовницата.

Ограничава се в разходите си Много съпруги при всяка ситуация в семейството са на ясно в подробности за бюджета на съпруга си и могат да усетят „изтичането” на пари – това е въпрос на време. Затова за своята приятелка мъжът отделя доста по-малко пари. Неговото ухажване по-скоро е хаотично, подаръците и вниманието му често са изненадващи. Това има своето обяснение – изведнъж е получил пари, за които жена му не знае, и той безболезнено ги харчи за вас. Освен това жененият мъж обикновено избягва щедрите жестове (вечеря в скъп ресторант, например) или скъпите подаръци.

Всъщност вие няма как да не забележите, че той е прекалено икономичен в жестовете си към вас. Това би могло да говори и за неговата практичност, алчност или нередовни доходи. Но и тези три причини не са особено приятни. С две думи, ако нещо ви смущава, опитайте се да разберете защо се държи така.

По вида му личи домашната грижа Този признак е доста съмнителен, но заедно с останалите може да има достатъчно тежест. Оценката на външния вид на такъв мъж често се сглобява от различни детайли, които може да улови само много внимателно око. Ако той винаги е добре облечен, най-вероятно има грижовна съпруга, макар че доста мъже са способни сами да се грижат прилично за себе си.

Какво да направите, ако поведението на избраника все повече подсказва, че е женен? Постъпете хитро, по женски. Например, изберете номера му, когато сте заедно и погледнете под какво име ви е записал (ако имате възможност) или пък му подарете някаква вещ (риза, портфейл) и вижте дали ще ги носи.

Можете да поискате да му отидете на гости и да видите как ще ви откаже. Но най-доброто е да го попитате направо. Дори любимият ви мъж да не признае веднага, времето ще постави нещата по местата им.

А ако мъжът е свободен и всичките тези съмнителни признаци в поведението му са били просто стечение на обстоятелствата, директният въпрос ще е най-добрият начин да си изясните всичко и повече да не се налага да се връщате към тази тема.