Samsung G920F Galaxy S6 32GB

1
Добави коментар
MobilePoint
MobilePoint

Samsung Galaxy S6 е направен изцяло от метал и стъкло. Дисплея е 5.1-инчов с Quad HD резолюция от 1440х2560 пиксела и изключително висока гъстота на точките от 570 ppi, защитен с Gorilla Glass 4. Високата производителност се гарантира от мощен 64-битов процесор с осем ядра и 3GB LPDDR4 RAM. Графичният ускорител на Samsung Galaxy S6 е Mali-T760. Флагмана идват с 16 МР основна камера с оптична стабилизация на изображението и Ultra HD видеозапис. Предната камера е 5 МР. Батерията на Samsung Galaxy S6 се зарежда 1.5 пъти по-бързо, може да се зарежда безжично, като се поддържат стандартите Qi и PMA. Бързо зареждане – 10 минути зареждане осигуряват 4 часа работа

Съвършенна изработка, Изящна брилятност Вдъхновен от работата на стъкларите, които надуват горещо стъкло и леярите, боравещи с разтопения метал, Samsung Galaxy S6 представлява уникално сливане на техниките за оформяне на стъкло и метал. Спираща дъха заявка за дизайн с красивите си извивки и блестящите стъклени повърхности, които отразяват широк спектър от омагьосващи цветове.

Подобрена бленда, По-ясна картина Предната и задна камера на Galaxy S6 са с висока резолюция и F1.9 бленда, което позволява заснемането на кристални образи. Просто натиснете главия бутон на телефона два пъти, за да включите камерата и не изпускайте момента.

Бързо зареждане Не се притеснявайте повече за вашата батерия. Samsung Galaxy S6 е с чувствително по-бързо зареждане – до 1.5 пъти по-бърз от досегашните модели. Чрез безжичното зареждане просто свървато зарядното с телефона и той се зарежда безжично.

Несравнима производителност Samsung Galaxy S6 Ви дава възможност да се насладите на изключителни резултати при подобрена консумация на енергия. 64-битовата архитектура, LPDDR4 и усъвършенстваният графичен процесор Ви позволяватизползване на ново поколение „мултитаскинг” и мултимедийни функции.

Ослепителен дисплей С 5.1″ Quad HD (2560 x 1440) Super AMOLED дисплей, Samsung Galaxy S6 предоставя безупречна яркост на картината, а адаптивният дисплей – недостижима яснота.

Бързо и лесно мобилно разплащане Пазаруването никога не е било по-лесно, благодарение на многофункционалното приложение за плащания на Samsung Galaxy S6, съвместимо с NFC и баркодове. Удобно и лесно ползване на приложението, без значение избрания начин на плащане.

По-голяма защита Насладете се на безпрецедентно спокойствие с мощните защитни решения на Samsung Galaxy S6: KNOX и скенер за пръстови отпечатъци.

Лесно споделяне на информация С едно докoсване лесно свързвате Samsung Galaxy S6 със Samsung Smart TV чрез BLE (Bluetooth Low Energy). Гледате съдържание от смартфона на телевизора и обратно.

Smart Manager Новото приложение Smart Manager Ви позволява да проверите различна полезна информация за статуса на батерията, паметта, RAM, сигурността и други, само с един поглед