Бохо-шик вдъхновение и фестивална мода директно от Coachella » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ето че нетърпеливото чакане вече приключи и едно от най-дългоочакваните и вълнуващи събития за пролетта е вече тук! Този уикенд се проведе първата част на страхотния музикален фестивал Coachella Valley Music and Arts. На обширните поляни, където бяха разположени големите сцени, безбройните шатри и разнообразните развлечения се събраха най-големите любители на приключенията и безсънните нощи. Свободолюбивите момчета и момичета, подкрепени от огромна част знаменитости и модни дизайнери, показаха само най-доброто от своя фестивален стил, за да вдъхновят всички нас и да ни вдъхнат малко от собствената си чиста и неподправена любов към живота и бохемска природа.

Когато гледаме многобройните снимки няма как да не се удивим истински от това своеобразно море от коприна, дантела, флорални мотиви, феерия и красота. Coachella определено издига бохо-шик стила до една съвсем нова величина, а фестивалната мода се превръща в задължително допълнение към гардероба на всяка любителка на тенденциите. По време на многобройните партита (сред тях това на H&M, Alexander Wang, Rita Ora и т.н.) и концерти фотографите успяха да щракнат най-стилните музикални и модни маниаци, които с радост сме готови да ви покажем.

Ако вие също сте под влиянието на фестивалната мода и бохо-шик вълната, която определено ще доминира това лято, не пропускайте нашите шопинг предложения!

Автор: Преслава Цачева