Whitesnake с концерт у нас през ноември

1
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Whitesnake идват за голям концерт в столичната зала “Арена Армеец” на 24 ноември. Той ще бъде част от тяхното турне The Purple Tour, а билетите влизат в продажба от 17 април, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис, цитирани от Werock.bg.

Цените ще бъдат от 60 до 120 лева, в зависимост от местата в залата.За първи път публиката в София, заедно с класиките “Is This Love”, “Here I Go Again” и много други, ще има удоволствието да чуе супер хитовете от трите велики албума на Deep Purple – Burn, Stormbringer и Come Taste The Band, в които участва Дейвид Ковърдейл.След многобройните си участия през 2013-та, свързани с турнето Forevermore World Tour, групата прекара 2014 г. в записи на 12-тия си студиен албум “The Purple Album”.

Турнето на Whitesnake в подкрепа на новия албум стартира от края на май в Северна Америка и ще продължи там до средата на август. Първият им концерт ще е на 28 май във Вашингтон. През есента бандата ще поеме и на европейска обиколка, като една от спирките им ще бъде в София.