5 начина да направите отлично първо впечатление с дома си

2
Добави коментар
maistorplus
maistorplus

Очаквате гости, които за първи път ще прекрачат прага на жилището ви. За вас е важно да предизвикате възхищение и безусловно одобрение. Ако за обзавеждането му сте се доверили на специалистите по интериорен дизайн, регистрирани в MaistorPlus, то мисията ви със сигурност е изпълнена. А за да ви бъдем още по-полезни, в следващите редове ще споделим с вас 5 начина да направите отлично първо впечатление с дома си.

Изберете красива входна врата

Входната врата е първото, което гостите ви ще видят, още преди да са влезли в дома ви. Когато е красива, привличаща погледа, тя засилва очакването за нещо още по-хубаво зад нея. Първото отлично впечатление вече е постигнато. А когато сте се постарали достатъчно, то ще се затвърди и след като сте разкрили жилището си отвътре. Можете да заложите и на допълнително украшение, цвете, интересна шпионка, красиво изписано име и фамилия на звънеца. Не пропускайте да обърнете внимание на черджето, добре е да е чисто и спретнато, но защо да не е закачливо и предизвикващо усмивки?

Вижте още: 5 тенденции за интериорния дизайн за 2015

Сложете картини в антрето

Първите крачки в дома ви гостите ще направят в антрето или коридора. Няколко картини в приятни, свежи цветове със сигурност ще предизвикат позитивни отзиви. Хубаво е да бъдат в топли, нежни тонове, за да подсилят усещането за уютна домашна обстановка.

Поддържайте безупречна чистота

Безупречната чистота в дома ви е сред най-сигурните гаранции за създаване на отлично първо впечатление. Затова се старайте да я поддържате винаги, във всяко помещение. Така и за вас ще е приятен животът в собственото ви жилище, а и при липса на прах по пода и мебелите, се живее далеч по-здравословно.

Вижте още: 5 начина да задържите къщата си чиста за по-дълго време

Използвайте предимствата на осветлението

Подходящото и интересно осветление може да стори чудеса в дома ви. Поставено на подходящи места, с необходимата интензивност на светлината, може да подчертае силните акценти и да скрие малките несъвършенства в интериора. Несъмнено ще ви помогне да постигнете желаното положително първо впечатление. Гостите ви ще го оценят. Не на последно място, помислете и за естествената светлина и как можете да я съчетаете и „поканите“ в интериора си.

Пригответе вкусна вечеря

Вкусната вечеря е силен коз за всяка българска домакиня. Ако не попадате сред малкото изключения от това правило, запретнете ръкави и пригответе най-вкусните салати, ястия и дерерти, на които сте способни. Бъдете сигурни, че това ще допринесе за отличното първо впечатление, което ще оставите у гостите си.

Ако имате нужда от професионална помощ за постигане на отлично първо впечатление с дома си, обърнете се към професионалистите в MaistorPlus. Заявете проект безплатно, разгледайте изпратените ви оферти и заложете на изпълнителя, който ви вдъхва най-голямо доверие.