КАРБО БЛОК – 66 ТАБЛ. Х 45

2
Добави коментар
aptekadara
aptekadara

Carbo block – 66

45 таблетки

 

Натурален медицински продукт за лечение на наднормено тегло и затлъстяване.

Продукт за намаляване на приема на въглехидрати

Намалява усвояването на хранителните въглехидрати, като съкращава приема на калории при хранене.

 

За ефективно и трайно отслабване.

За красива фигура

Дълготрайно поддържане на желаните килограми

Намалява количеството на усвоените въглехидрати (полизахариди) до 66%.

Въздейства върху организма по напълно натурален начин без да променя основните му физиологични параметри

Спомага за подтискане на чувството на глад.

Премахва дискомфорта по време на диети.

 

Излишното количество въглехидрати, които организмът не може да преработи се натрупват предимно в областта на талията и ханша.

 Клинични проучвания показват, че намаляването на приема на въглехидрати с до 2/3 (66%) намалява обема на талията с до 8 см в рамките на 1 месец, за постигане на желаното стегнато и оформено тяло.

Намалява усвояването на комплексните въглехидрати, като тези, съдържащи се например в хляба, макаронените изделия и картофите, като намалява приема на калории при хранене.

 

Освен това намаленото усвояване на въглехидрати понижава нивата на кръвната захар в плазмата, което води до по-малко отделяне на инсулин, като по този начин се спомага за намаляване на гликемичните пикове, а оттам и на чувството на глад.

 

Състав: Гликопротеинов комплекс и растителни полизахариди. Калциев фосфат, растителен магнезиев стеарат, натриева карбоксиметилцелулоза, микрокристална целулоза, кросповидон, силициев диоксид.
Не съдържа глутен.

 

Дозировка и указания за употреба:

За редуциране на телесното тегло: Приемайте 2-3 таблетки (3 таблетки при прием на храна, богата на въглехидрати) с голяма чаша вода, преди основните хранения. Приемайте таблетките една по една.

За поддържане на телесното тегло – Приемайте 1-2 таблетките с чаша вода, преди основните хранения. Приемайте таблетките една по една.

 

Продължителност на лечението: Приемайте таблетките за период от най-малко 2 месеца, като правите пауза от 3-5 дни след всеки месец лечение.

 

Предупреждения:

 Продуктът контролира гликемичните пикове, затова при употреба от лица, страдащи от диабет, които са на фармакологично лечение, се препоръчва консултация с лекар, за да се прецени необходимостта от евентуална промяна на дозите на лекарствата!

 Преди да използвате продукта в комбинация с медикаменти с хипогликемичен ефект, се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт!

Да не се приема от лица с тегло под нормата!

Не се препоръчва за деца под 12 години!

Не приемайте по време на бременност или кърмене!

Не използвайте този продукт, ако сте алергични към някоя от съставките!

Не приемайте, ако сте свръхчувствителни към фасул или неговите производни!

Не използвайте продукта след срока на годност, отбелязан върху опаковката!

Да се пази от деца!

Съхранявайте в оригиналната опаковка при стайна температура на сухо и защитено от светлина място! Не използвайте, в случай, че опаковката е нарушена!

Споделете мнението си за КАРБО БЛОК – 66 ТАБЛ. Х 45