Слушалки с микрофон Sennheiser MM 450-X Travel Bluetooth, сгъваеми, Black

1
Добави коментар
jakjak
jakjak

Ако се налага често да сте на път, това са подходящите слушалките за Вас. Можете да ги изпозлвате с кабел или с Bluetooth за видео, разговори и музика във всяка ситуация, включително и по време на самолетен полет.

Технологията TalkThrough Ви дава възможност да говорите със съседа или стюардесата, без да сваляте слушалките. Само натиснете бутона и външен невидим микрофон ще Ви позволи да чуете всичко около Вас. Контролът и звука върху песните са интегрирани върху едната слушалка. Дизайнът на модела MM 450-X е затворен, така че можете да запазите музиката лично за Вас и да се отпуснете, знаейки, че няма да притеснявате спътници си.

Когато желаете да се посветите на аудио книга с Sennheiser MM 450-X TRAVEL вие ще можете изцяло да се потопите в съдържанието без да се разсейвате. Моделът поддържа NoiseGard™ технология, специално разработена от Sennheiser за премахване на допълнителния фонов шум. Освен това слушалките притежават apt-X® поддръжка за мобилни телефони и компютри с изключително CD- качество на звука.