Разводът на Валери и Николета пак фалшив! Вижте още!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Лично Василева обяви за пореден път пред медиите, че разводът на Лозанова и Божинов е пълна лъжа и поредния евтин номер на Николета да вдигне шум около себе си. Светлана припомни, че преди две години Николета почти по същия начин обяви публично, че с Валери са разделени, защото той уж ѝ е изневерил, а после се сдобриха. Тогава обаче всички заподозряха, че това е жалък опит на плеймейтката да предизвика шум около себе си и тогавашното ѝ предаване- „Поверително от NL“. 

Светлана още гарантира, че Николета и Валери няма да се разведат наистина и след месец-два отново ще раздухат в медиите, че са се събрали. Всъщност обаче те изобщо няма да са се разделяли, за да се събират. Просто в момента професионалните им ангажименти ги принуждават да бъдат далеч един от друг. 

Дали има нещо вярно в твърденията на русата плеймейтка, че Николета отново използва евтини PR трикове, за да държи интереса на медиите върху себе си, за сега не е ясно. Факт е обаче, че за развода си двойката не спря да коментира из виртуала и медиите, но официално подписан лист хартия, който да разтрогва брака на Божинови така ѝ не видяхме.

Като нищо Светлана Василева може и да се окаже права, коментираха колегите от kliuki.net..