Дънки и риза в деним- вечно актуална мода

2
Добави коментар

Едва ли има съвременен човек, който в гардероба си да няма поне една дреха от нашият онлайн магазин fashionchoice.bg. Независимо дали става дума за дънки, рокли, туники, дънкови ризи или само ризи, яке или дори плетива. За пухкавичките дами ние имаме специално разработена за тях линия, която нарекохме „МАКСИ МОДА“. Дрехите, които предлагаме се превърнаха в класика на пазара, благодарение на практичното ни усещане, което носим с годините на пазара.
Първите джинси се появяват още в края на 19 век, пораждайки революция в модния свят и от тогава до наши дни материята си остава вечно актуална. Ако в началото джинсите са се носели само от работническата класа (основно от фермери и каубои), през Втората световна война се превръщат едва ли не като военна униформа, няколко десетилетия по-късно се превръщат в любимо облекло на хипитата. В последствие придобиват голяма популярност сред младежите през 50 години на 20 век.

Първите джинси са били създадени от Леви Щраус през 1853 година, като са били изработени от материал за палатки. Има теория, че причината в България джинсите да са по-популярни като “Дънки” води началото си от 80-те, когато основно като контрабанда в страната влизат джинси Levi’s серия Donkey. Надписа “Donkey” e изписан с по-голям шрифт на етикета за сметка на марката Levi’s, което е вероятната причина в тогавашното ограничено от комунизма общество да бъде грешно разчетен и приет като основно наименование. В наши дни дънките са част от гардероба и на най-изтънчените особи по целия свят.

Това лято дрехите от fashionchoice са тотален хит за сезона. Дойде момента да им обърнем малко внимание на дънките и дънковите ризи, които предлагаме и да определим, какво трябва да има всяка жена в гардероба си, за да е в крак с модата. Няма да сгрешите, ако заложите на fashionchoice в комбинация на дънки с дънкова риза.
Абсолютно задължителна за 2015 е дънковата риза! Тя е истински хит, с който можете да замените пролетното яке през по-хладните летни дни и нощи. Няма нищо лошо да се облечете от глава до пети само с дрехите на fashionchoice . Дизайнерите го позволяват, дори препоръчват. Риза с дънки или само дънки с тениска, или дънкова риза с пола – изборът е ваш. И все пак, за да има акцент във визията ви, сложете си кожените обувки, наметнете весела цветна чанта, а металните бижута ще са завършека.

Все още може да откраднете дънките на гаджето си. Те все още се имат като фешън стайл. Нахлузете високите токове и сте напълно готови! Специално за всички вас, които обожавате дънковите облекла, селектирахме няколко чудесни продукта в онлайн магазина на fashionchoice , с които може да обновите гардероба си.

Хитови са и дрехите на fashionchoice с различни принтове! Те могат да бъдат както цветни, така и в различни нюанси на тигрово. Да не подценяваме и модата на лято 2015-та – цветята и цветни нюанси е чудесна комбинация, нали!
Друга хитова тенденция са роклите и туники за макси дами от fashionchoice. Предимствата им са, че са удобни и могат да се съчетават с какви ли не цветове и аксесоари. Това са идеалните дрехи, с които да развихрите въображението си и да се чувствате една привлекателна дама.

 

 

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:
Пон. – петък от 09:00 до 18:00 часа.
Събота – от 9:00 до 13:00 часа.
Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично
Телефони
0897 234 734,
0888 234 734
Електронна поща:[email protected]