Перфектна прическа с тример за коса |

1
Добави коментар
Ivan_Petrov
Ivan_Petrov

Перфектна прическа с тример за коса

Нестандартни с нова прическа!

На всеки се случва да му се прииска различна прическа. При някои това желание довежда до драстични промени, докато при други те са по-дискретни.

Като професионалисти Всеки уважаващ себе си фризьор разполага с пълен набор инструменти за оформяне на перфектната прическа – професионални ножици, сешоари, уреди (преси, маши, тримери).

Горе-долу този набор притежават и дамите (а и не само), които обичат да експериментират с прическата си. И на фона на пресите и машите, тримерът като че ли е доста подценяван. Неговата роля е съществена, особено когато целта е прецизен резултат.

Сега ще оставим темата за дамите настрана и ще отделим време за господата.

Перфектна мъжка прическа Ще си кажете, колко пък коса да имат, че да се занимават с прическата си у дома. Дори и да не се подстригват сами, често, докато стане време да се намали дължината, на места тя прораства. Бакенбардите и вратът са първите места, където израстват косъмчета, загрозяващи фризурата.

Какъв тример да изберем? За лична употреба ви предлагаме тримера Tristar. Той има възможност за намаляване на косата с дължина от 4 до 16 мм. В комплекта има още приставки за подстригване, гребен, четчица за почистване на ножчетата и смазка за ножовете.

Тримерът може да се ползва и безжично. След като веднъж се зареди, няма нужда да се оплитате в кабели. Придружаващите го аксесоари са напълно достатъчни за поддръжка на уреда.

Независимост и стил Съвременните мъже отстояват своя стил и не се притесняват да бъдат красиви. Личната грижа е важна за самочувствието на мъжа, което е в основата на неговите успехи и самооценка.