Избор на редактора: асиметричен шик | Онлайн маркови дамски дрехи, мъжки дрехи и дамски обувки. Online магазин за маркови…

1
Добави коментар
victoria.baeva
victoria.baeva

Избор на редактора: асиметричен шик

 

 

Има хора, които се доверяват на собствения си стил, когато се отнася до модата, има и такива, които предпочитат да следват тенденциите като остават толерантни към модерното в момента. 

 

Когато става въпрос за това какво ни стои добре, всяка дама си има мнение и знае какво никога да не облича, както и в какво се чувства добре. 

 

Предложението ми днес е за тези дами, които са уверени в това, че могат да носят светли цветове и да покажат краката си. Точно краката са акцента на тоалета, с който може да се почувствате специални всеки ден. 

<< Вземете роклята от тук >>

 

Асиметрията винаги е била забавна – можем да разнообразим правите черти и конвенционалните модели с разчупените линии на асиметричните кройки. Асиметрията привлича вниманието и го приковава точно върху определена част от модела, тази част, върху която се фокусираме днес, са краката. 

 

Моделът на роклята, която избрах за вас днес, е семпъл – светлосивият цвят не е прекалено дързък, но затова пък усуканият модел ни разкрива едната част от силуета по красив и интересен начин. Роклята е подходяща за ежедневието и за някое вечерно излизане. 

Комбинацията на роклята и обувките съставя тоалета – нека заложим на високи обувки, с които всяка дама изглежда толкова добре. Всъщност наистина е така – загледайте се в огледалото, когато носите ниски и след това, когато носите високи обувки. Освен че стойката ни се променя, можем да забележим, че прасците ни се оформят много по-добре, когато носим висок ток. Нека изберем обувки на висок ток с отвор на пръстите и интересна текстура, която да внесе още малка доза екстравагантност – змийската кожа е правилният избор за това. 

<< Вземи обувките от тук >>

 

За да завършим тоалета, трябва да сложим и някакъв аксесоар – заложете на нещо семпло и красиво. Моето предложение е този стилен комплект от гривна и обеци, изработени от органични камъни. 

<< Вземете комплекта от тук >>

 

 

А чантата – за чантите говорихме наскоро, затова – изберете я вие!