Първи тийзър трейлър на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“

2
Добави коментар
bellerephon
bellerephon

След вчерашните емоции около втория трейлър на „Междузвездни войни: Силата се пробужда“, днес Warner Bros. решиха да не оставят на мира киноманите и пуснаха първи тийзър на комиксовия си екшън „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“.

Видеото, което може да намерите под текста и брилянтно. Атмосферата е точно такава, каквато си я представяхме. Всичко е една идея по-мрачно и меланхолично в сравнение с „Мъж от стомана“, който се явява първия филм от този нов франчайз. За първи път виждаме и Бен Афлек в цял ръст, с костюма на Батман. Притесненията ни се въртяха именно върху неговия герой, като някак си не си го представяхме в ролята на Човекът прилеп. Е, изглежда, че тревогите ни са били напразни и Афлек ще конкурира сериозно Крисчън Бейл като Брус Уейн.

Определено Хенри Кавил не ни е от любимите актьори, но от друга страна той най-добре успя да пресъздаде Супермен, такъв, какъвто го познаваме от комиксите. Макар че играе една от двете главни роли, определено британския актьор ще стои на заден план, плътно зад Бен Афлек, който е и звездата на филма.

Клипът с продължителност около две минути ни въодушеви, но очаквахме да видим част от останалите доста любопитни герои. Warner Bros. не пожелаха да покажат Гал Гадот в ролята на Жената Чудо, Джеси Айзенбърг като Лекс Лутор и Джеръми Айрънс (чийто глас единствено чухме), който ще се превъплъти в ролята на Алфред Пениуърт. Естествено това ще се случи в следващите видеа, които предполагаме ще дебютират някога през лятото на тази година. Както и да е, трейлърът ни хареса, атмосферата на филма е страхотна, визията на главните персонажи е жестока – имаме пълна предпоставка да станем свидетели на един от най-добрите филми базиран по комикси.

За момента не знаем много за сюжета на лентата. Предполага се, че Супермен ще се изправи срещу един доста по-възрастен и улегнал Батман, в сравнение с последните филми разказващи за Човекът прилеп. Неизвестно е и как ще бъдат съчетани останали супергерои в историята.

Режисьор на мегапродукцията е създателят на „Мъж от стомана“, „300“ и „Пазителите“ Зак Снайдър. Сценарият е дело на Снайдър и Дейвид С. Гойер. Композитор на музиката към филма е Ханс Цимер. В ролите ще видим: Джеръми Айрънс, Джеси Айзенбърг, Лорънс Фишбърн, Даян Лейн, Ейми Адамс, Хенри Кавил, Бен Афлек, Тао Окамото, Холи Хънтър, Джена Малоун, Джефри Дийн Морган, Рей Фишър, Хари Леникс и др.

Световната премиера на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ е насрочена за 25-ти март, 2016 година.

Сходни публикации

Тагове: Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта, Бен Афлек, Зак Снайдър, трейлър, Хенри Кавил