Дуум се появи в новия трейлър на „Фантастичната четворка“

1
Добави коментар
bellerephon
bellerephon

В мрежата „изплува“ нов пълен трейлър на режисирания от Джош Транк ребуут на „Фантастичната четворка“.

В него има десетки нови кадри като съсредоточава вниманието ни главно към всеки един от героите и тяхната роля в историята. Най-интересната новина обаче е първия поглед към външния вид на злодея Виктор Домашев, известен още като Доктор Дуум.

Видяното определено ни хареса и смятаме, че филмът има потенциал – мнение, което се затвърди след този клип. Може да не е точно „Фантастичната четворка“ позната ни от комиксите, но все пак изглежда, че лентата ще даде едно добро ново начало на популярната история за четиримата супергерои.

Версията на Джош Транк е съвременна възстановка на най-дълго задържалия се комикс на Марвел, разказващ за екип от супергерои. Сюжетът се развива около четирима млади аутсайдери, които се телепортират до алтернативен и извънредно опасен нов свят, който промени тяхната физика по шокиращ начин. Животите им са безвъзвратно преобърнати, а младежите трябва да се научат как да владеят по безопасен за тях и околните начин новите си способности. Още по-важно за тях е да се научат да работят заедно, за да спасят Земята от техен бивш приятел, превърнал се в най-големият им враг.

„Фантастичната четворка“ ще бъде по-мрачен и сериозен от предишните части, а също така в него ще бъдат представени и нови, невиждани досега герои. Освен Доктор Дуум, във филма ще се появи и Сребърният сърфист, познат от последния филм развиващ се във Вселената на “Фантастичната четворка”.

В ролите ще видим: Тим Бел, Тим Блейк Нелсън, Тоби Кебел, Майкъл Б. Джордан, Майлс Телър, Кейт Мара, Джейми Бел, Мари Рейчъл Дъдли и др.

Режисьор е Джош Транк, а сценаристи са Джак Кърби, Саймън Кинберг, Майкъл Грийн, Стан Лий и Джеръми Слейтър.

Филмът тръгва по кината от 7 август, 2015 година.

Сходни публикации

Тагове: Джейми Бел, Джош Транк, Кейт Мара, Майлс Телър, трейлър, Фантастичната четворка