Пловдив ще е домакин на Световното първенство по гребане

1
Добави коментар
markcomm
markcomm

Детайли

Категория: Информирани

Автор: Екип на списание Палитра стил – PalitraStyle.com

От 20 до 26 юли 2015 година Гребният канал ще бъде най-интересното място за жителите и гостите на Пловдив, защото там ще се проведе Световното първенство по гребане до 23 години.

Организационният комитет, съвместно с Община Пловдив, е в разгара на подготовката на състезанието. Екипът трябва да осигури “съпорт” на близо 1 200 състезатели от над 50 страни. Паралелно с това усилено се работи и на самия Гребен канал, за да се обезпечат стандартите на Световната федерация по гребане, задължителни за всяко едно състезание  от световна величина.

По отношение на промоцията на събитието е предвидена аутдор кампания и широко медийно присъствие. Сериозно са застъпени и актуалните канали на комуникация посредством интернет. Сайтът на първенството http://wru23ch2015.com/2015/ непрекъснато се актуализира, а фейсбук страницата набира все повече фенове.

Световното първенство по гребане до 23 години ще бъде бъде излъчвано пряко по БНТ HD и БНТ 2 и БНТ Свят. Очакват се над 1000 гости от чужбина, включително и от съседни държави като Гърция, Турция, Румъния и други.