Лора Караджова кръщава дъщеря си в храма на Ванга!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Лора Караджова вече е решила къде дъщеричката й Алиса ще приеме светото кърщение, разкриват от skandalno.net. Щастливата мама на малката Алиса е решила да кръсти момиченцето си в храма на баба Ванга в Рупите. Лора изключително много вярвала в силата, която крие това свято място и смята, че кръщавайки детето си там, това ще му донесе много здраве, късмет и щастие за в бъдеще. Щерката на

Advertisement:

Данчо Караджов разкрива, че неведнъж е посещавала църквата на баба Ванга в Рупите и сама е усещала огромният заряд и магия, които има там. Лора изключително много ценяла таланта на покойната българска пророчица, известна в цял свят и затова искала да кръсти Алиса именно в нейния храм, уверена, че баба Ванга ще й помага и напътства в живота й. Бившата на Део сама избрала името на детето си.

Лора разкрива, че малката не е кръстена на георинята от „Алиса в страната на чудесата“, но винаги е харесвала това име и зе зарекла, че ако някой ден й се роди момиченце, то ще  бъде наречено така. Лора е щастлива, че дъщеря й е кротко и непретенциозно дете. Двете с бебето прекарват повечето си време в курорта Банско. Семейството планува обаче през летния сезон да се пресели на морето.