България търси талант-Сезон 4-Епизод 9

1
Добави коментар
stan4o12
stan4o12

България търси талант по БТВ

България търси талант не поставя никакви ограничения за пол, възраст, националност, религиозна или каквато и да е друга принадлежност или вид умение и талант. Ако сте под 18 години, на кастинга трябва да присъства ваш родител или настойник.

Няма ограничение за броя на участниците по време на изпълненията. Всеки може да се яви сам или в група. Кандидатите могат да правят всичко, за което смятат, че имат талант, дори да не е традиционно изкуство.
Няма никакво значение дали талантите са професионалисти или не в това, което представят, дали го правят за удоволствие или срещу заплащане.
Ако изпълнението изисква специално оборудване или подготовка, предупредете екипа на телефона за връзка или на място в деня на кастинга. Ако включва животни те трябва да се съхраняват в клетка или друг вид подходяща среда и да не застрашават останалите участници. Препоръчително е да не се представя изпълнение, което изисква сложна пиротехника.
В България търси талант кандидатите могат да покажат абсолютно всичко, на което са способни и което смятат, че е интересно, атрактивно и забавно. За измеренията на таланта няма абсолютно никакви ограничения.

ЖУРИ:

Дарина Павлова Дарина Павлова
Дарина Павлова е българо-американска бизнесдама, телевизионен и филмов продуцент. Тя пътува непрекъснато по света, живее между Рим и Вашингтон.

Дарина е израснала в България, където завършва Театър и Кино в НАТФИЗ. След като се дипломира, започва да се изявява на театралната сцена и в игралното кино, където работи с известни български режисьори. Избрана е за водеща на фестивала за поп музика „Златният Орфей“.

По-късно се омъжва за Илия Павлов. Двамата имат три прекрасни деца: Венцислава, Паола и Илия-Калоян.

Животът на Дарина протича между два континента, като нейни приоритети са семейството, бизнеса и страстта й към изкуството, телевизията и снимането на филми. В качеството й на продуцент за България на конкурсите Мис Свят и Мис Вселена, Дарина продуцира една от най-гледаните телевизионни програми в България – Мис България.

Дарина има разностранни интереси, един от които е международната й продуцентска компания „Project I Productions“ (www.projectiproductions.com). През 2011 година „Project I Productions“ ко-продуцира, заедно с италианската компания Mediaset, сериала „Sognando Italia“. За отличната си работа тя получава наградата „Premio America“, присъдена й от Italia-USA Foundation под патронажа на президента на Република Италия.

„Project i Productions“ в момента се занимава с постпродукцията на два филма – “I Cantastorie” („Разказвачът”), написан и режисиран от Джан Паоло Гуньо, и трилърът „Maid For You“ на режисьора Алесандро Капоне. Сред новите заглавия на компанията са филм на ужасите („In the Trap“), романтична комедия („Good Grief“), „In Vino Veritas“ и „The Order Of the Silver Cross“.

През 2014 Дарина Павлова ръководи фестивала „Ischia Global Film and Music Festival“ в Италия, където тя с гордост представя и рекламира снимането на филми в България. Заради професионалните и личните си интереси, тя се е срещала с много известни личности, с някои от които поддържа работни взаимоотношения и близки приятелства до днес. Такива са продуцентите Ави Лърнър и Марк Кантън, както и световноизвестните филмови звезди Силвестър Сталоун, Мел Гибсън, Орнела Мути, Келан Лъц и други.

Дарина винаги е подкрепяла културни и благотворителни каузи. В САЩ тя подкрепя The Fund For Peace, Kennedy Center For the Performing Arts, Best Buddies, Shakespeare Theatre Company и Washington National Opera.

Следвайте Дарина Павлова в Instagram: DARINAPAV

Иво Сиромахов Иво Сиромахов

Иво Сиромахов е роден на 29 декември 1971 г. в София. През 1990 г. завършва Националната гимназия за древни езици и култури. Висшето си образование е завършил през 1996 г. в НАТФИЗ, специалност Театрална режисура.
Като студент работи в Българското национално радио, където, заедно с Ути Бъчваров, води предаването „И рибар съм, и ловец съм“ в продължение на 5 години.
Режисирал е театралните постановки: „Женитба“ от Гогол, НАТФИЗ – 1993 г., „Обърни се с гняв назад“ от Джон Осбърн, Малък градски театър зад канала 1994 г., „Макбет“ от Уилям Шекспир, Малък градски театър зад канала, 1995 г., „Чаровна нощ“ от Славомир Мрокеж, ДКТ – Сливен, 1996 г., „Били Лъжеца“ от Кийт Уотърхаус, Театър на армията, 1997г.
Носител е на наградата за дебют в областта на изкуствата през 1995 г.
От август 1998 г. до април 2000 г. Иво Сиромахов работи във вестник „24 часа“ като автор на политически фейлетони и завеждащ отдел „Култура“. Публикувал е авторски текстове в Playboy, Hustler, MAXIM и МAX.
От май 2000 г. е отговорен сценарист на „Шоуто на Слави“.
Иво Сиромахов е семеен, има и двама сина.

Илиана Беновска Илиана Беновска
Журналистът Илиана Беновска е родена на 15 декември 1957 г. в София. Завършва режисура в НАТФИЗ в класа на професор Филипов. Работила е като режисьор в Бургас, Плевен, Добрич, в БНР, в БНТ. Зад гърба си има два игрални филма и един сериал – „Ако не в този живот“ с Радосвета Василева, Никола Стефанов, Лили Райнова, „Нощ на аристократите“ с участието на Дарина Павлова, Дим Дуков, Илия Раев и други, „Надеждни полети“ и „Крака за милиони“ – ситуационна комедия в 2 части, с участието на Стефан Данаилов, Мариус Донкин, Гинка Станчева, Аня Пенчева и други.

От 1990 г. се занимава с политическа журналистика – в БНТ, БНР, радио „Експрес“ и други. Автор е и режисьор на редица знакови предавания. След 1989 г. работи с политическия антрополог Жак Сегела.

Беновска е автор на множество публикации във вестници и сайтове. Автор е на стихове, пиеси и сценарии – много от тях награждавани не само в България. Издала е серия книги с политически портрет „Кой кой е“. През 2010 година създава обществено-политическото „Радио К2″.
Омъжена е и има три дъщери.

Ники Илиев Ники Илиев

Ники Илиев е роден на 10 октомври 1981г. в София. Средното си образование завършва в 9-а Френска Гимназия в София. След това завършва Нов български университет, където се дипломира в специалностите – кинорежисурa и актьорско майсторство.
Като актьор участва в редица чужди и български филмови продукции, както и в театрални представления.
Режисьорския си дебют в киното прави с филма „Чужденецът”, през 2012 година. През 2013 г. режисира 12 от епизодите на комедийния сериал „Домашен арест“ по bTV. „Живи легенди“ е вторият му пълнометражен игрален филм, чиято премиера бе в началото на 2014 година.

Ето някои предложения от различните издания по света:

Свирене на инструменти и предмети
Певци – всички жанрове
Танци – всички жанрове
Комедия – всички жанрове, разказване на вицове, клоунада
Имитиране на хора, филмови герои, инструменти, звуци и животни.
Акробатика
Еротични изпълнения
Жонглиране, балансиране
Талантливи животни
Двойки с таланти (баща и син, баба и внучка, братя, сестри, близнаци)
Семейства с таланти
Скейтборд, кънки, ролери
Ясновидство, телепатия
Необичайни, нестандартни, екстремни спортове
Скоростно рисуване
Теглене, повдигане и жонглиране с огромни тежести
Скоростно говорене
Издръжливост на болка, стъпване върху стъкла, огън и други
Необичайна пластичност
Двойници, фенове
Рисуване с необичайни средства
Клоуни
Хора с необичайно силни гласове
Скоростно ядене и пиене, ядене на непривични за стандартния вкус храни
Нестандартни изпълнения в стандартни изкуства
Куклено шоу
Въртене на обръчи, скачане на въже
Лепене на предмети по тяло
Балансиране
Магии, фокуси
Скоростно преобличане
Гълтачи на огън
Бойни изкуства
Чупене на предмети с необичайни средства
Народни, етнически танци и обичаи

Съвети към кандидатите:
Въпреки че това е предварителен кастинг за участие в предаването “България търси талант”, части от него ще бъдат заснети и при одобрение за участие в програмата – излъчени по bTV. Кандидатите трябва да дойдат с облеклото, с което искат да бъдат видени от журито и зрителите. Ако представянето ви включва костюм, перуки или специален грим, елате с тях.
Всеки кандидат е свободен да донесете всичко необходимо за изпълнението си – музика, реквизит, съоръжения или инструменти – каквото и да е, което ще му помогне да се представи по най-добрия начин.
Препоръчително е изпълнението да не надвишава 3-4 минути. Ако то е по-дълго, е добре да се подбере най-интересната част от него.
Всеки може да доведе подкрепления – близки, познати, приятели или фенове. Атрактивността е само в полза на кандидата.

Съвети към различните изпълнители:
– певци – подгответе куплет и припев от популярна или авторска песен. Ако сте решили да пеете върху инструментал или с акомпанимент, трябва да ги осигурите. Можете да представите песента си и акапелно.
– комици, вентролози, фокусници, магове, танцьори – ако изпълнението ви включва музика или друг фон, ги донесете на диск или друг носител.
– акробати – опитайте се да подготвите изпълнение, което не изисква сложни съоръжения, а демонстрира вашата пластичност.
– кукловоди – носете кукли или материали, нужни ви за вашето представяне.
Всякаква информация за кастинга и шоуто можете да получите на телефон 02 420 00 88 или на електронен адрес [email protected]. Продуцент е bTV.
Екипът на България търси талант пожелава успех на всички!