Разделени ли са Слави и Мартина? Кой е таткото на бебето?

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Разделени ли са Слави и Мартина? Кой е таткото на бебето?

 Слави Трифонов все още е лудо влюбен в Мартина Огнянова, обаче бил принуден да крие чувствата си и връзката си с нея, твърдят хора от екипа му.

Изненадващо се оказа, че раздялата на водещия с балерината, която преди Нова година уж напусна „Магаданс”, била фалшива и това първо се шушукало, а после лъснало в началото на март на рождения ден на Мартина.

Точно  Слави неочаквано си взел почивка и наредил всички предавания за седмицата да вървят на запис, защото щял да пътува. Колежки на Мартина пък  пък издали, че тя също изчезнала от  София по същото време, когато отсъствал и Трифонов.

Явно цялата история с бурната им раздялата е съшита с бели конци. Както и тази със снимките и лаконичните обяснения на  новото й гадже Коко Боксьора, който й е инструктор. Двамата отдавна си бяха приятели и Слави го познава много добре.

Няколко пъти дори го е наемал  за шофьор и охрана. Няма как изведнъж двамата да се влюбят, след кат са били просто приятели. Накрая ще стане ясно, че са измислили новината, че са гаджета, само за да спрат медиите да преследват всяка крачка на Слави и  да могат спокойно да си живеят”, издават приятелки на балерината, която била странно мълчалива по въпроса с новото си гадже.

Варненката омая учиндолския шоумен още преди 4 години и допреди пет месеца  живееха в пълна хармония и щастие, но папараците все тичаха по петите им. Сега Мартина е бременна и от шоуто вече се чудят кой е бащата. Предположенията са, че това е Слави, а раздялата е измислена, за да може балерината спокойно да изкара бременността си, без да тичат папараци подире й и да я притесняват.