Личният диджей на световната хип-хоп звезда Xzibit – DJ Fingaz в :PM CLUB

1
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Личният диджей на световната хип-хоп звезда Xzibit

– DJ Fingaz в :PM CLUB

Американската супер звезда идва в София за старт на европейското си клубно турне зад пулта на King Vanity Black на 30 април

На 30 април, американската супер звезда DJ Fingaz ще гостува в България по покана на столичния :PM CLUB, с подкрепата на „Pocket Aces Management & Booking“. Дългогодишният концертен и тур диджей на световната хип-хоп звезда Xzibit, включи страната ни с първа дата в европейското си клубно турне. По този начин, официалният му старт на стария континент ще бъде даден зад пулта на най-популярното черно парти в София – King Vanity Black, с подкрепата на DJ Go-Go.

Роден в Детройт през 1975, но израснал в Сан Диего (Калифорния), DJ Fingaz продължава да оказва своето влияние като професионален диджей и музикален продуцент вече над 18 години. Той е сред малцината артисти на световната музикална сцена, които могат да взривят със своя уникален, неподражаем стил и енергия най-престижните клубове на 5 континента. Още по-малко диджеи са били на турнета, изявявали са се с топ артисти или са продуцирали техни парчета. DJ Fingaz е сред звездите, работил с някои от най-големите имена в световната музикалната индустрия – XZIBIT, Beyonce, Paris Hilton, Snoop Dogg, Drake, Black Eyed Peas, Nicki Minaj, Will Smith, Lil Wayne, Wu-Tang Clan, T.I., EVE, Trey Songz, Tyrese, Common, The Roots, Ginuwine, KRS-1 и др. Неговата универсалност зад пулта, ловки диджей умения и следване на мотото „Good Music, No Gimmicks“, го отличават от останалите и са му спечелили международна слава, верни фенове и известни приятели в над 200 града и 50 страни по целия свят.

Винаги в челните позиции на букинг листа с топ диджеи, DJ Fingaz е чест гост в ексклузивни нощни клубове като «Gipsy“ в Москва, „VIP Room“ в Париж и „PURE“ в Лас Вегас, както и с изяви за престижни брандове като MTV, Gumball 3000 и Playboy. Неговият талант да обединява в своите миксове суров хип-хоп, ар енд би, разтърсващи парти брейкове, класически хитове от 80-те, мощни бийтове, соул хаус мелодии, електро и елементи от реге и класически рок, поставя Fingaz на върха на музикалния клубен ентъртейнмънт. 

ПРОМО ВИДЕО НА DJ Fingaz: