Звездни трикове за вечерен грим видяна 1955 коментари 4

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Днес ще разгледаме най-доброто от грима и прическите, което звездите демонстрираха на червения килим и на светските партита през последните месеци.

Джиджи Хадид

Винаги печелившо решение – Джиджи е събрала косата си във висока права опашка. Изкуствените мигли и перлените сенки с неутрален оттенък са направили бездънните синьо-зелени очи на манекенката още по-големи и изразителни. Правилото „качество вместо количество“ е приложено навсякъде, като единствено миглите са обилно подчертани.

Дженифър Анистън

Образът на Дженифър Анистън показва нагледно, че ако естествената прическа и гримът в стил nude ви отиват, трябва да се възползвате от това. Подчертайте природната си красота и се радвайте на заслужени комплименти.

Четете още: Нова порция звезди без грим!

Нина Добрев

Нина явно е почерпила вдъхновение за грима си от образа на героинята си Елена Гилбърт. Виждате колко е сполучливо съчетанието от червило с естествен цвят, опушен грим на очите и гъсти обемни мигли.

Даяна Крюгер

Златисти сенки и алено червило – това е нужно за вечерния грим на синеока блондинка. Къдриците могат да се съберат в опашка с един палав кичур покрай лицето. Даяна знае колко й отива този образ и не се свени да ни го напомни.

Алесандра Амброзио

Каквото и да говорят злите езици, гримът в стил smokey eyes винаги ще е актуален и популярен. С наситени тъмни сенки ще си осигурите дързък и пленително загадъчен поглед. Алесандра Амброзио е чудесен пример за това.

Майли Сайръс

Рядко срещано, но факт – Майли Сайръс не изглежда безумно или скандално. Нещо повече – гримът и прическата й са много сполучливи. Късата коса е загладена с гел, а основен акцент в грима са устните, подчертани със супермодерно за сезона оранжево червило.

Четете още: Актуалните цветове червила за пролет 2015

Сара Хайланд

24-годишната звезда от сериала „Modern Family” ни даде ценен урок по разкрасяване – на партито на Елтън Джон Сара изненада публиката с добре обмислен грим. Видяхме изразителни вежди, леко подчертани очи и ярко червило, съчетани с висока опашка. Изключително мъдро решение от страна на младата звезда.

София Вергара

Много дами избягват кафявите червила. Доскоро и София Вергара ползваше по-неутрални оттенъци, но сега виждаме, че предпазливостта й е била излишна. Не чакайте удобен случай да пробвате червило с необичаен цвят – направете го още сега. Може именно нюансът-табу да се окаже най-добрият за вас.

Рашида Джоунс

Не се страхувайте от тенденциите от миналото – това ни намеква Рашилда Джоунс с външния си вид на партито на Vanity Fair. Розовото червило си отива с цветята на роклята, а пленителен акцент във визията й са гъстите и обемни мигли в стила на 60-те години.

Посрещни топлите месеци по-красива отвсякога с продукти на L’oreal. Тях можеш да разгледаш и закупиш от Farma.bg