Прочути световни марки чанти

1
Добави коментар
rosonerite
rosonerite

Чантите са известни по-целия свят дело са на най-добрите дизайнери, изработени са от качествени материали и оправдават сериозната инвестиция. Ако търсите дизайнерска чанта, която да носите по-дълго време изберете класически дизайн. Ето и най-известните марки за, които всяка жена мечтае.

Louis Vuitton – Френска фирма която няма равна в световния моден пазар. Приблизителната и стойност се равнява на $74 милиона, марката е една от любимите на жените,произведенията могат да се определят като луксозни, елегантни, неповторими. Една от любимите марки на Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу.

Hermes – Тази марка се слави с високо качество на ръчна изработка и материалите от, които се правят всички аксесоари. Чантите са класически, елегантни и определено са направени да ги носите по-дълго време. Моделите на тази марка притежават изчистени и елегантни линии и винаги се предлагат в класически цветове, подходящи за всеки сезон. Най-евтината чанта от знаменитата серия Бъркин струва около 8000 долара.

Fendi – Уникални модели чанти произвежда Цветове и модели, подходящи за всяка дама с възможности. В края на 90-те една чанта Fendi, се превърна в символ на разкоша, благодарение на четири героини от Сексът и градът, които бяха представени като заклети фенки на марката. Лимитираната серия Fendi Beaded Baguette Bag, съдържа 40 екземпляра, всеки от които е със специален сериен номер. Тузарска чанта, както и всяка друга може да бъде намерена в бутиков магазин на Fendi, а цената й е 6670 долара.

Prada – Винаги ще има чанта от тази марка в подобна класация,новите модели са модерни и необичайни. Всяка една жена разполагаща със средства би заложила на нея, перфектното допълнение към всяка визия. Марката Prada е със стабилна позиция на пазара тя произвежда едни от харесваните чанти, обувки и аксесоари. Чантите Prada са един от най-имитираните аксесоари през последните години.

Furla – безспорно е един от модните диктатори по отношенията на чантите. Италианска компания произвеждащи истински произведения, които се отличават със стил, изящество и безбожно високи цени.

Chanel – невероятни кожи и материи, класическия дизайн и красивите блестящи елементи правят чантите на Chanel едни от най-предпочитаните в целия свят. Постоянно разширявайки своите козметични линии, компанията съхранява преданите си клиенти, и привлича нови потребители. Приблизителната и стойност е $ 8,67 долара.

Gucci – Историята на марката започва от малка фирма за кожени изделия и чанти за багаж в Флоренция през 1921 година. Днес чантите са едни от най-известните в целия свят. Те са уникални, благодарение на изчистения дизайн и автентичното лого.

Bottega Veneta Tote – чантите са особено популярни, ако сте фен на дискретността и не обичате големи крещящи лога този тип чанта е за вас.

Tod`s – една от най нашумелите марки през последните години, Tod`s e хит сред звездите и не по-малко шикозна.