Рок фенове изчерпаха билетите за „Front of Stage“ на „Summer Chaos 2015“

1
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Около 50 дни преди най-новия музикален фестивал на Бургас, билетите за най-горещите места – зона “Front of Stage” са разпродадени, съобщиха организаторите на Summer Chaos Festival. Тежкото каре хедлайнъри – Godsmack, Papa Roach, Biohazard и Amorphis, накара почитателите на стила бързо-бързо да си запазят място възможно най-близо до сцената, за да станат част от рок приключението на Бургас.

Припомняме ви, че билетите бяха пуснати в продажба на 18-и ноември. Поетапно бяха разкрити имената на четирите хедлайнъра, които ще забият на 16-и юни на стадион “Лазур”. Билетите за зоната пред сцената се търгуваха по 110 лева и се изчерпаха първи.

Ограничени места са останали за Терен 1 (по средата на стадиона, зад предните линии). Места има само за Терен 2 в края на стадиона. Към настоящия момент не е предвидено пускането в продажба на трибуните на стадиона, съобщиха организаторите в социалната мрежа Facebook.

Организатори на рок феста са M.E.Music, със съдействието на Община Бургас. До този момент е потвърдено и участието на българската група The Pomorians. Очаква се още нашенски рокаджии да забият на стадиона.