Нов постер и нецензуриран трейлър на „Приятелю, Тед 2″

1
Добави коментар
bellerephon
bellerephon

Създателят на супер-успешния сериал „Family Guy“ Сет Макфарлън се завръща като цапнатия през устата плюшен мечок Тед и втората част ще вдигне летвата по отношение на вулгарния хумор. Universal Pictures разпространиха нов „red band“ трейлър на „Приятелю, Тед 2″, който потвърждава очакванията, че двойката също ще бъде с рейтинг „R“, като някои от шегите изглеждат твърде цинични дори и за нас.

Като хора, които се израдвахме максимално на оригинала не смятаме, че продължението ще ни разочарова, но със сигурност на моменти ще си кажем: „Това сме го гледали и преди“. За огромния успех на „Приятелю, Тед“, който събра над половин милиард долара приходи, изигра роля странния и оригинален сценарии, който разказваше за живота на пораснало момче и неговия говорещ плюшен мечок. Сега изненадата отсъства и ще ни бъде любопитно как Макфарлън ще прикове интерес към продължението. Едва ли целия филм ще бъде изграден от шеги при някои, от които дори ние се изчервяваме, а ако това е така, комедията ще се сгромоляса. В оригиналния филм бяха засегнати някой морални ценности, които освежаваха обстановката и ни даваха почивка. Силно се надяваме и тук да има подобни сцени.

Като допълнение към трейлъра, продуцентите от Universal предоставиха нов постер на филма, на който са главните действали лица – Джон (Марк Уолбърг) и Тед (с гласа на Макфарлън).

В „Приятелю, Тед 2″ има двама оцелели от първата част – Марк Уолбърг и Джесика Барт. Неразделният приятел на Тед – Джон Бенет, ще направи всичко възможно да помогне на плюшената мечка, включително да дари сперма, за да може младото семейство да има дете. Джесика Барт отново ще влезе в ролята на любимата на Тед – Тами-Лин.

Във втората част на филма ще видим още Морган Фрийман, Патрик Уорбъртън, Лиам Нийсън, Аманда Сайфред, Майкъл Дорн, Патрик Стюарт, Мат Уолш, Том Скерит и др.

Режисьор е Сет Макфарлън. Сценарият е дело на Макфарлън, Уелесли Уайлд и Алек Салкин.

Световната премиера на „Приятелю, Тед 2″ е насрочена за 26 юни, 2015 година.

Сходни публикации

Тагове: Марк Уолбърг, Морган Фрийман, Приятелю Тед 2, Сет Макфарлън, трейлър