10 провокативни снимки на Брус Уилис и Ема Хеминг (18+)

2
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Той – 58-годишен американски актьор. Тя – 35-годишна британска моделка. Ако нещата спрат дотук, определено трудно някой би открил дори една допирна точка между двамата. Щом обаче добавим твърденията им, че са безумно влюбени един в друг, тогава бракът и детето, резултат от него, идват на правилното място. Той е Брус Уилис, а тя – Ема Хеминг и се венчаха през 2009 г. Три години по-късно, на 1 април 2012 г., се роди и дъщеря им – Мейбъл Рей Уилис. „Ема е едно съкровище. Тя е страхотна майка и адски много я обичам. Имала е великолепна кариера на модел, когато е била по-млада – но трябва да я видите по бански и днес! Вкъщи тя е босът. Защо ли? Ами защото е по-умната от двама ни“, твърди Уилис.

Малко след като официално си казаха заветното „Да!“ Брус и новата му съпруга Ема изненадаха приятно читателите на американското сп. „W Magazine“ с провокативна фотосесия, в която полуголи симулират секс сцени. Сесията беше наречена „Honeymoon Hotel“, а кадрите засне фотографът Стивън Клайн.“Отвратителни сме. Знам, че други знаменитости не биха позирали за такива снимки, аз също нямаше да го направя с друга жена. Но с Ема се забавлявахме и резултатът ни харесва много“, сподели пред списанието Уилис, който се разведе с Деми Мур през 2000 г. след 13 години брак. „Преминах от „По дяволите, любовта“ до „Любовта е истинският отговор“. През по-голямата част от последните 10 години бях нещастен. Никога не съм вярвал, че да бъда с някой друг ще ме избави от това усещане. Мислех си, че съм сам, а не самотен, но просто се шегувах със себе си. След това срещнах Ема и ден след ден започнах да се променям и отново да бъда щастлив“, разказа актьорът пред W Magazine.

Във фотосесията „Honeymoon Hotel“ Брус определено не е силният мъжага, когото сме свикнали да гледаме в „Умирай трудно“. На една от снимките той е с вързани крака, на втора очите му са закрити, на трета е с червени кожени ръкавици, на четвърта тича след жена си, качена върху линейка. Госпожа Уилис пък е неговата господарка в прилепнали по тялото кожени дрехи и ултрависоки обувки без ток. Всъщност първоначалната идея била Брус да е облеченият, а Ема поразголена, но по време на снимачния процес резултатът тотално се разминал с очакванията и актьорът влязъл в ролята на непослушното момче, което трябва да бъде обуздано. Ето 10 от снимките на Брус и Ема, част от фотосесията „Honeymoon Hotel“.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Коментари

коментар(а)

Подобни: Брус Уилис, Ема Хеминг, сексапил, снимки