Конкурси всякакви: Предизвикай лорд Somersby и спечели награда

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 31 май 2015

В специалният сайт е публикувана игра, в която потребителите трябва да гласуват за талант на Лорд Somersby. Талантът, който е събрал най-много гласове ще бъде изпълнен от Лорда по време на лайф концертите на „България Търси Талант” в бакстйдж.

Всяка седмица ще се публикуват три потенциални предизвикателства. За всяко едно предизвикателство ще се гласува и това, което събере най-много гласове ще се изпълнява от Лорд Somersby в бакстейдж. Всеки един потребител, който гласува за „Талантите на Лорд Somersby” получава възможност да играе за наградите предоставени от „Somersby”.
В играта има право да участва всяко физическо лице, което има регистрация в сайта btv.bg или някой от другите сайтове на БТВ Медиа Груп. Ако лицето няма регистрация в сайтовете на БТВ Медиа Груп ще може да се регистрира чрез регистрациония формуляр в сайта. Изключение правят на служителите на БТВ Медиа Гроуп свързани с кампанията, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи).

Всеки участник, с участието си в игрaта, се съгласява да посочи своите имена, имейл, телефонен номер за връзка и населено място. Регистрации, неотговарящи на тези критерии се приемат за нереални и не участват в разпределението на наградите.

Във всяка игра се допуска участието на един телефонен номер или имейл, който служи като идентификация за конкретен участник. Второ име, регистрирано със същия номер или имейл, се отстранява от играта и няма право да получи награда, дори да е било изтеглено по време на жребия.

Участници, които не са посочили нужните данни, не участват в разпределението на наградите.
Наградите се пазят за срок от 10 дни от датата на изтеглянето им. След този период печелившите губят правото си да ги получат.

Всеки участник гласувал за предизвикателствата на Лорд Somersby ще участва в жребий, от който БТВ Медиа Груп ще изтеглят шест печеливши участници. Избраните хора ще получат подаръчен стек с освежаващата напитка Somersby.

Общо 6 участника гласували за предизвикателствата на Лорд Somerby ще спечелят награди.