Как Моника Белучи поддържа фигурата си с италианска кухня » ПОТАЙНОСТИ

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Моника Белучи безспорно е една от най-красивите жени на света! Тя е истинска изкусителка, пленителна жена и елегантна дама. От нея лъха онази рядко срещана класа и аристократичност, която обаче се омекотява от чаровната й усмивка и весел нрав. Безспорен е фактът, че чаровната актриса изглежда винаги перфектно! Сама споделя, че за прочутата си роля в Малена за първи път е трябвало да се подложи на хранителен режим, за да извая съвършените женски извивки, с които става известна. От тогава насам тя винаги се стреми да поддържа фигурата си, макар да не е от традиционно слабите жени.

С ръст от 178 см, Моника Белучи тежи 64 килограма. Признава, че не си пада по тренировките, а вместо това предпочита щадящите хранителни режими, които съчетава със занимания по йога. В световното интернет пространство стана доста популярна диетата, която прилага няколко пъти годишно и която се базира на любимата й италианска кухня. В диетата са включени дори и спагетите, които споделя, че са й голяма слабост. Режимът на хранене се състои от 5 дни, които се повтарят 5 пъти (25 дни общо) и е изготвен за нея от диетолог.

Първия ден закуската се състои от чаша кафе и 2 солени бисквитки. Обядът е зеленчукова салата със зехтин, допълнена с крутони или филийка пълнозърнест хляб и 150 г плодове. Вечерята е по-обилна – спагети с кашкавал, плодове и зеленчуци.

Вторият ден започва със закуска от 150 г йогурт със сезонни плодове. Обяд се състои от омлет с 1 жълтък и 3 белтъка, филийка пълнозърнест хляб и задушени тиквички или патладжани. За вечеря хапва 120 г сварено месо, зеленчукова салата и плодове.

Третият ден стартира със закуска от чаша чай с лимон, 2 филийки и плодове. Обядът е варени картофи с пармезан. Вечерята се състои от пълнозърнести спагети с домати.

През четвърти ден закуската се състои от 150 г обезмаслен йогурт с една чаена лъжичка царевичен флейкс. За обяд хапва 50 г сварен ориз, 100 г сварено телешко месо, 100 г зеленчуци на пара и един плод. Вечерята е по-лека – 150 г сварена риба, зеленчукова салата, грозде.

Петият ден започва със закуска от прясноизцеден сок от плодове и една филийка. За обяд са включени спагети със зелени подправки и няколко резена ананас за десерт. Вечерята се състои от салата от червен боб и сварено яйце, лук и зелени подправки, една филийка хляб и един плод.

След приключването на 25-те дни, обикновено се прави нещо като разтоварващ ден, в който се консумират единствено прясно изцедени сокове или смуутита с бадемово мляко.