Everyday things of life: Alverde Nagel-Aufbau-Serum # dm beauty academy Разкрий красотата си

1
Добави коментар

Здравейте,отново съм на линия и готова да споделя мнението си за продуктите от кутията,която ми изпратиха dm,като част от кампанията beauty academy Разкрий красотата си.
Какво имаше в  моята кутия може видите в този линк.

Днешният ми пост ще е за Изграждащият серум за нокти на аlverde.Както повечето от вас знаят продуктите с марката аlverde са натурална козметика. В тях не се съдържат синтетични аромати, оцветители и консерванти, както и
вещества на базата на минерални масла.Голяма част от
продуктите на alverde носят знака на Vegan, което гарантира, че не
съдържат животински съставки.
Лично аз досега съм използвала само един продукт от тази марка на веригата (линк)Определено бях любопитна да изпробвам и други продукти и ето,че имах късмета да получа изграждащият серум за нокти на alverde.

Както забелязвате и сами опаковката е като на всеки лак за нокти-стандартна,като вид и количество и с удобна четка.Продукта се нанася върху ноктите на няколко пласта,оставя се да подейства и после се разнася с масажни движения.Попива бързо в ноктите и кожата.Определено виждам разлика след употреба,ноктите и кожата около тях имат по-хубав вид (в смисъл по-здрави и гладки нокти и мека кожа).

Определено ноктите ми в момента не са идеални,но от този серумът наистина има ефект.Продължавам да го използвам,понеже с всяко следващо използване,ноктите ми са по-здрави и красиви,без много усилия.

Ето и малко снимки на моите нокти в началото и сега (29.04.2015)Определено ноктите ми не са идеални,не го и твърдя.Сама оформям ноктите си и се грижа за тях с различни продукти,подобни на този серум.Този серум обаче е най-добър и чист като състав от всички които съм имала до момента и наистина бързо се вижда подобрение в ноктите.
Тези две снимки са направени в деня когато получих кутията  и вечерта си сложих от серумът (14.04.2015)

Ето и една снимка от днес 29.0402015

 
Продуктът ми е изпратен от dm,като част от кампанията dm beauty academy Разкрий красотата си,за да го изпробвам и да искажа своето мнение.