Въже за теглене на коли

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Детайли

Създадена на Сряда, 29 Април 2015 16:16

Въздуховодите са един доста важен елемент във всеки един автомобил – независимо дали става въпрос за лек, товарен и т.н. Където има авто въздуховоди, трябва да знаете, че те са поставени за преминаване на студен или горещ въздух. Така, че ако минава горещ – той е или за охлаждане или за парното в колата. Студения въздух който преминава през въздуховодите най-вече е за охлаждане на двигателя и други елементи по вашия автомобил.

Друг автомобилен елемент на който много хора не обръщат внимание са ветробраните. Това е така най-вероятно защото не оказват някакво видно влияние върху работата на автомобила. Истината е, че те не са случайно поставени върху автомобилите,а си имат своето важно предназначение. Предлагаме ветробрани за ALFA ROMEO и други марки и модели автомобили. Ако имате повреден ветробран, най-добре ще е да го подмените с нов възможно най-скоро защото макар невидимо за просто око, то оказват положително влияние върху работата на автомобилите.

Освен ветробрани, сигурно сте забелязали огромното разнообразие от автомобилни части. Може да поръчате всяка една която видите в този магазин и тя да пристигне при вас много скоро след това.