Дневен хороскоп за четвъртък, 30 април 2015

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен Днес ще се окаже, че сте направили плановете си твърде прибързано. Непланирано събитие разваля схемата, която сте си начертали, и ще се наложи да пренаредите приоритетите си. Този път обмислете нещата добре.

Телец Последният работен ден от седмицата ще ви донесе много приятни емоции. На работното място ще получите предложение, което трябва да обмислите добре. На пръв поглед това е всичко, което сте искали. Имайте едно наум – понякога не всичко е такова, каквото изглежда.

Близнаци Опитвате се да спечелите доверието на човек, който няма никакво намерение да се вслуша в съветите ви. Някои хора просто не зачитат чуждото мнение – не приемайте негативното им отношение твърде лично.

Рак Днес ще ви бъде предоставена възможност за избор, който ще определи по-нататъшното развитие на живота ви. Начинът, по който ще решите да действате, ще изиграе основна роля върху това как ви възприемат околните.

Лъв Бавно и сигурно се доближавате до целта, която преследвате от години. Упоритостта е едно от най-добрите ви качества. Точно тя ще ви извоюва победата, за която така ожесточено се борите.

Дева Ежедневните ви задължения вкъщи днес ще бъдат заменени с работни ангажименти, които няма как да пренебрегнете. Макар хич да не ви се занимава с тях, навременното изпълнение на задачите е особено наложително в момента.

Везни Броени часове ви делят от едно от най-интересните събития, които ще ви се случат през тази седмица. Все още дори не можете да предвидите какво ще бъде то, но е гарантирано, че ще бъде изключително изненадващо за вас.

Скорпион Когато вредите умишлено на даден човек, враждебното отношение няма да остане ненаказано. Днес ще усетите ефекта от нанесена в миналото вреда и ще се убедите, че всяко лошо деяние се заплаща на двойно по-висока цена.

Стрелец В ранните часове на деня ще бъдете особено потиснати. Не искате да разговаряте с никого и нямате желание да се занимавате с каквото и да било. Опитайте се да промените това – следобедът ще ви донесе много ангажименти.

Козирог Наслаждавате се на времето, което най-накрая сте успели да „откраднете” за себе си. Изключително рядко успявате да се отървете от домашните и работните си задължения. Поглезете се – заслужавате го!

Водолей Жестоката истина е, че често в живота хората не получават това, за което се борят с честни и почтени средства. Днес ще затвърдите това твърдения, но не лично, а чрез нещо, което ще се случи на ваш близък.

Риби Не е задължително и никой не може да ви гарантира, че обичта, която изпитвате към човека, заел най-голямо място в сърцето ви, ще бъде споделена. Напълно възможно е чувствата, които изпитвате, да не са взаимни.